Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nose ga nogometaši

Dejan Lovren s kumom Lovrom pokrenuo modni brand

Nogometasi u kombama (1)
Foto: PR Foto
1/8
11.06.2013.
u 15:47

Mistična sova nastala je još krajem 2012., a reezultat je suradnje prijatelja i kumova Dejana Lovrena i Lovre Krčara.

Mistična sova, odnosno brand Russell Brown, nastala je još krajem 2012. suradnjom prijatelja i kumova Dejana Lovrena i Lovre Krčara. Dečki su jedva čekali pokrenuti svoju liniju, a u lansiranju su im pomogli Lovrenovi kolege koji nose Russell Brown.

"Htjeli smo da Hrvatska ima urbani i prepoznatljiv modni proizvod. Nismo očekivali da ćemo naići na tako velik interes, prije nego što je kolekcija uopće izašla na tržište", komentirali su mladi poduzetnici. Casual, cool brend koji je ponajprije inspiriran mladim ljudima željnim novih izazova nastao je u kreativnoj radionici talentiranih mladih dizajnera. "Sovu smo odabrali zbog njezina tajanstvenog, ali opet moćnog izgleda jer želimo da upravo takav dojam ostavlja i naš brend", objasnili su Lovro i Dejan.

>>Dejan Lovren pohvalio se Anitom: Ovo je moja prekrasna žena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije