Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ultra europe

Danijela: Bio bi grijeh da sam propustila spektakl na Poljudu

danijela
Pixsell
14.07.2013.
u 09:00

– Slušam sve vrste glazbe pa tako i elektroničku. DJ ikone kao što su Armin van Buuren, Avicii i Guetta danas imaju status kakav su nekad imale rock-zvijezde. Došla sam jer sam željela vidjeti tu cijelu produkciju.

Poljudska ljepotica ovog je vikenda bila svijet u malom. Više od 60 tisuća poklonika elektroničke glazbe iz 76 zemalja dva je dana treslo splitski stadion na najvećem partiju dosad održanom u Hrvatskoj, festivalu Ultra Europe. Britanci, Španjolci, Nijemci, Austrijanci, ali i gosti iz prekooceanskih država SAD-a, Kanade i Australije u petak i subotu od ranog popodneva euforično su plesali uz najveća imena elektroničke glazbe. Među njima bila je i Danijela Martinović. Pjevačica nije željela propustiti događaj godine u svome rodnom gradu.

– Prvi sam put na ovako velikom događaju! Ovo je slika Splita kakav još nismo vidjeli. Po cijelom gradu osjeća se ta mladenačka energija i zaista je prekrasno vidjeti toliko gostiju iz cijelog svijeta koji su doputovali u Split samo zbog glazbe – podijelila je Danijela svoje dojmove te dodala da je sretna što je napokon i uživo čula čuvenog švedskog DJ-a Aviciija.

– Slušam sve vrste glazbe pa tako i elektroničku. DJ ikone kao što su Armin van Buuren, Avicii i David Guetta danas imaju status kakav su nekad imale rock-zvijezde. Došla sam jer sam željela vidjeti tu cijelu produkciju koja slovi za najbolju u svijetu. Ne bih si oprostila da mi je tako blizu, a da to ne vidim – rekla nam je Splićanka.

Uz Aviciija su u petak na glavnoj pozornici od čak 1800 četvornih metara, najvećoj dosad postavljenoj u Hrvatskoj, nastupili Fedde Le Grand i Knife Party te mnogi drugi, dok je Britanac Carl Cox svoju elektroničku odiseju održao na posebnoj pozornici. Coxov stage na kojem je nastupilo još šest DJ-a otvorio je jedini domaći DJ na Ultri, Solinjanin Pero Fullhouse. Sinoć su pak Poljud raspametili Armin van Buuren, Hardwell i Afrojack, a na velikoj završnici prvog festivala Ultra Europe večeras u Hvaru nastupaju Steve Aoki, Chuckie, Cazzette i drugi. Ondje bi se trebala pojaviti i Paris Hilton.

Partijanje na Ultri Danijeli Martinović bilo je i zagrijavanje za njezin 42. rođendan koji slavi sutra.

– Obožavam rođendane tako da svake godine napravim feštu. Ove godine bit će 50-ak prijatelja koji dolaze sa svih strana svijeta. Moji rođendani dugo se pamte – smješka se pjevačica te otkriva rođendanske želje: – Želim si zdravlja, ljubavi, sreće, mira i smijeha!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije