Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moda

Cro-A-Porter: Reviju Zigmana na pisti pratilo 20 bubnjara!

'27.03.2010., Westgate, Zagreb, Hrvatska - Odrzana je cetvrta vecer Nivea Cro-A-Portera. Revija ELFS Photo: Robert Anic/PIXSELL'
Foto: 'Robert Anic/PIXSELL'
1/4
28.03.2010.
u 00:54

Zigman je iznova priredio urnebesan show. Moda mu je bila “neopisiva”. Slavna svjetska modna koloristica Agatha Ruiz de la Prada dobila je u Zigmanu ludog modnog unuka!

Divljinu prirode u modnom prijevodu Jurja Zigmana pratilo je sinoć na pisti Nivea Cro-A-Portera “ravno” 20 bubnjara! Zigman je iznova priredio urnebesan show. Moda mu je bila “neopisiva”. Slavna svjetska modna koloristica Agatha Ruiz de la Prada dobila je u Zigmanu ludog modnog unuka!

Bubnjari su zvučali kao albanska svadba, a scena je bila nalik na riječki karnevalski mimohod. Ali svaki je Zigmanov model bio poseban doživljaj.

Mladog dizajnera iz Kostrene zaokupio je povratak prirodi. Pa je, kaže, naišao i na temu rata. Spoj koji je nastao iz te dvije ideje dao je kreštave boje volaniziranih haljina, spojene s maskirnim uzorcima koji su ionako simulacija prirodnog okoliša. Uživali smo u svakoj sekundi Zigmanova showa!

S divljinom sasvim druge vrste malo kasnije sreli smo se u kolekciji Borisa Pavlina, čovjeka koji u stanju pronaći djevojke najprozirnije i najbjelje puti u Hrvatskoj! Aristokratska divljina kolonijalne Afrike njegova je tema. Ispričao ju je tananim svjetlucavim haljinama od kojih je većina modno remek-djelo! Jasno je da su Zigman i Pavlin ostavili Sportina Group daleko za sobom. Gost iz Srbije Aleksandar Nikolić uvalio nam je stari štos: tipa odjevenog u pola košulje!

Debitanticu Anamariju Asanović pokopala je neujednačenost kolekcije. A od subotnjeg CAP-a oprostili smo se uz dvojac Elfs čiji je show s bandom Volontari odvrtio i slatke šlagere poput Tajčine “Čokolade” i modele koji su dali Tajči novog doba. Stvarniju, bližu sportu i slatkom modnom trashu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije