Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16 joj je godina tek

Četiri Grammy nominacije za pjevačicu porijeklom iz Hrvatske

lorde
Foto: Screenshot/Youtube
07.12.2013.
u 10:36

Nominirana je u kategorijama za pjesmu godine, Record of The Year, za najbolji solo nastup u kategoriji pop te za najbolji pop vokalni album.

Mlada Novozelanđanka hrvatskih korijena, umjetničkog imena Lorde kojoj je tek 16 godina osvojila je četiri Grammy nominacije.

Lorde se proslavila singlom "Royal" koji se s vrha Billboardove top ljestvice skinuo  Katy Perry i singl "Roar" te Miley Cyrus i "Wrecking Ball".

Nominirana je u kategorijama za pjesmu godine, Record of The Year, za najbolji solo nastup u kategoriji pop te za najbolji pop vokalni album.

Dodjela nagrada Grammy održat će se 26. siječnja.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar CHOW
CHOW
15:16 07.12.2013.

a kako joj je pravo ime?

MA
maki69
10:43 08.12.2013.

To za nepismene novinare nije vazno, vazno je samo da se nesto skraba. Prava ime je Ella Yelich-O’Connor

ST
starwars
13:35 08.12.2013.

Mlada novinarka Škiljić se drugi put proslavila u dva dana - jučer sa zbrkanom viješću o Eurojackpotu, danas bez kljune informacije u ovoj vijesti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije