Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vatromet taštine

Cannes: N. Kidman pokazala zamrznuto lice, a K. Stewart grudi

cannes (1)
Foto: reuters
1/4
26.05.2012.
u 15:03

Australska glumica Nicole Kidman očito je opet bila na injekcijama botoksa prije dolaska na filmski festival u Francusku.

U Cannesu se ovaj vikend nije pričalo o filmovima nego o zamrznutom licu Nicole Kidman i dubokom dekolteu Kristen Stewart.

Australska glumica Nicole Kidman očito je opet bila na injekcijama botoksa prije dolaska na filmski festival u Francusku. Na crvenom tepihu uoči premijere “Hemingway & Gellhorn” 44-godišnja glumica izgledala je kao voštana figura.

Zbog učestalih estetskih korekcija i peglanja bora jedva je pomicala mišiće lica. U Cannesu ju je pratio suprug, country pjevač 44-godišnji Keith Urban. A može li se vjerovati kuloarskim pričama, nije samo glumica ljubiteljica plastične kirurgije. Naime, šuška se da je i njezin suprug korigirao bradu i obraze.

Iako je bila na premijeri dečkova novog filma “Cosmopolis”, 22-gpišnja ljepotica, zvijezda “Sumraka” Kristen Stewart cijelu večer izbjegavala je svog ljubljenog Roberta Pattinsona. Na crvenom tepihu pojavila se s njegovim najboljim prijateljem, glumcem Tomom Sturridgeom.

Glumica je nosila izazovnu dekoltiranu haljinu, a grudi su joj stalno izvirivale. Bradavice je samoljepljivom trakom učvrstila za haljinu, ali ni stari trik nije joj puno pomogao. Fotografi su u nekoliko navrata uhvatili njezine grudi, a ona se cijelu večer meškoljila

Komentara 2

C1
c11dugi
17:40 26.05.2012.

Sramim se sam sebe sto ovo citam i komentiram ali stvarno je gadljivo popunjavati novine ovakvim smecem od clanaka. Da napravimo komparaciju zanimanja, ovakvo novinarstvo je kao da se lijecnici bave pedikurom. K tome vijecno reciklirati lice Nicole Kidman ilii se iscudjavati necijem dekolteu, a zena ima grudi velicine pikule je stvarno ubitacan doseg.

BR
branko61
18:45 26.05.2012.

Ja sam stvarno dugo gledao u ovu prvu fotografiju, ali stvarno nisam uspio vidjeti te grudi Kristen Stewart. Dekolte jest dubok, ali grudi su izgleda predobro učvršćene samoljepljivom trakom pa ih valjda zato nije lako ni vidjeti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije