Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadni posjet

Brad Pitt i Angelina Jolie u 17 sati dolaze u Hrvatsku?

angelina
Reuters
05.04.2010.
u 12:07

U Sarajevu je jučer vladalo opsadno stanje, sedma sila pročešljala je grad u potrazi s poznatim gostima koji su uspješno izbjegavali lokalne fotoreportere.

Uz iznimne mjere sigurnosti Angelina Jolie i Brad Pitt krenuli su u Goražde s namjerom da obiđu izbjegličko naselje Belvedere, a nakon toga bi u popodnevnim sati trebali krenuti put Dubrovnika. I dalje se informacije o iznenadnom posjetu slavnog glumačkog para dobivaju na kapaljku, dio medija špekulira da će posjetiti i Srebrenicu, a pravi motivi njihovog posjeta BiH još uvijek nisu potvrđeni.

U Sarajevu je jučer vladalo opsadno stanje, sedma sila pročešljala je grad u potrazi s poznatim gostima koji su uspješno izbjegavali lokalne fotoreportere.

Iz Ministarstva za izbjeglice i raseljena lica Bosansko-podrinjskog kantona potvrdili su za portal Sarajevo-X.com kako bi najpoznatiji holivudski par trebao posjetiti ovaj izbjeglički centar u kojem se i 15 godina nakon završetka rata u BiH nalazi na desetke obitelji koji se i dalje ne mogu vratiti u svoje dojmove.

Prema neslužbenim informacijama Angelina i Brad odsjeli su u goraždanskom hotelu Behar, koji je cijeli stavljen na raspolaganje holivudskim zvijezdama.
Svi oni koji bi na trenutak htjeli vidjeti najatraktivniji filmski par ne mogu se približiti hotelu, telefoni su isključeni, osiguranje je podignuto na najveću razinu. Nakon što završe posjet izbjegličkom centru Jolie i Pitt trebali bi napustiti BiH i oko s 17 sati avionom krenuti put Dubrovnika.

Svima koji su sudjelovali u organizaciji posjeta para strogo je zabranjeno odavati pojedinosti njihovog dolaska, a iz UNHCR-a škrto su obavijestili kako će mediji o svemu biti obaviješteni nakon što Angie i Brad napuste BiH. Par je u Sarajevo došao jučer nešto prije 18 sati privatnim avionom iz Venecije. Doputovali su bez djece, a odsjeli su u predsjedničkom apartmanu sarajevskog hotela Europa.

Komentara 3

IS
istima
12:51 05.04.2010.

Ti vraga.... svi trk u Dubrovnik, nebil ih vidjeli.... :)

BI
bizzwizz05
14:03 05.04.2010.

ako ikako može, molim Vas da nam ih stavite na GPS.

OB
-obrisani-
00:19 06.04.2010.

Ako ne dodju u Dubrovnik pojedini hrvati ce posiziti od puste ljubomore, aaaajjmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahaahh!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije