Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi početak

Bivša Feminnemka u vrućem zagrljaju zgodnog Marka Odaka

Pamela Ramljak
26.03.2012.
u 22:00

Nakon što su djevojke iz Feminnema objavile da se razilaze, sve su se brzo uhvatile posla i pokazale da od pjevanja neće odustati. Pamela Ramljak već je snimila i videospot za pjesmu “Ti me ne voliš”, za koju potpisuje i tekst i glazbu

Nakon što su djevojke iz grupe Feminnem nedavno objavile da se razilaze, sve su se brzo uhvatile posla i pokazale da od pjevanja ne namjeravaju odustati. Ovaj vikend Pamela Ramljak već je snimila i videospot za pjesmu “Ti me ne voliš”, za koju potpisuje i tekst i glazbu. Partner u spotu joj je glavni glumac iz serije “Ruža vjetrova” Matko Knešaurek s kojim joj je, otkriva, užitak bilo raditi.

– Na početku mi je bilo jako neugodno grliti se s njim, ali Matko, kojega gledam kao Marka Odaka u RTL-ovoj seriji, veliki je profesionalac. Ispričao mi je par viceva da se opustim – priča Pamela i dodaje da nije sigurna bi li se ikada okušala kao glumica.

Kaže da joj je bilo čudno kad na šminkanju i frizuri nije bilo Nede Parmać i Nike Antolos pa nije imala s kim popričati. Unatoč glasinama, Pamela tvrdi da se s curama i dalje redovito čuje.

Dapače, Neda je odavno čula Pamelinu novu pjesmu i jako joj se sviđa. A naziv pjesme “Ti me ne voliš” uvodi u priču o ženi koja je svjesna da je njezin dečko više ne ljubi jednakom strašću kao i prije.

– Pjesma je autobiografska. Publika bolje prihvaća takve pjesme jer se jače osjete emocije – kaže Pamela koja je godinu dana bila u braku sa Stojanom Rakićem, a sad je u sretnoj vezi s Mladenom Salajsterom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije