Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big brother

Anton je ponovno izjavom iznenadio stanare: Sve je pucalo brzo!

BB Anton
Foto: RTL
1/3
22.09.2015.
u 11:59

Svemu je povod bilo Zoričino pitanje o tome je li se ikad ženio

Anton nas neprestano iznenađuje detaljima iz privatnog života pa je tako sinoć ostalim stanarima u Big Brother kući otkrio da je bio zaručen čak sedam puta.

Svemu je povod bilo Zoričino pitanje o tome je li se ikad ženio. Međutim, sve su to bile nesretne ljubavi jer kako kaže Anton: „Sve je pucalo brzo“. Inače vrlo otvoreni 63-godišnjak pritom je sramežljivo dodao kako o tome ipak ne bi pričao na televiziji. Blizanci Vasić bili su impresionirani brojem Antonovih zaručnica i rekli mu kako je „bio opasan švaler u mladim danima“.

Darko je potom skrenuo temu, kako bi olakšao Antonovu neugodu, te duhovito dobacio kako onda Antonu neće dati svoju baku.

Stanari su obavili i svoje druge nominacije! Tko je dobio najveći broj glasova te kome prijeti odlazak iz Kuće – saznajte večeras, od 21.10 sati, na RTL-u!

>>I Lući 'puknuo film' pa izvrijeđao Zoricu, Steffani u suzama zbog Ervinove izjave

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije