Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

I Lući 'puknuo film' pa izvrijeđao Zoricu, Steffani u suzama zbog Ervinove izjave

big brother
Foto: Screenshot
1/3
21.09.2015.
u 12:06

Ervin je u ispovjedaonici nacrtao srce za Steffani, a u igri istine koju su stanari igrali, priznao je Miki da mu nedostaje te da često tijekom dana pomisli na nju

Ovoga se puta Luća obrušio na Zoricu i njezinu karijeru ''kavanske pevaljke'', aludirajući pritom i na mnogo ružnije stvari. Svađu je iskoristio i kako bi se pohvalio svojim izdanim albumom i 20 organiziranih turnira u košarci te napomenuo da Zorica iza sebe nije ostavila ništa te da nije nikakva majka.

Zorica je ovoga puta bila mnogo smirenija i nije pretjerano reagirala na njegove optužbe, očito se držeći svojih riječi koje je ranije izgovorila Barbari i Tini da Luka za nju uopće ne postoji i da ga uopće ne primjećuje. Na mnogo glasnijeg Luku, Zorica je reagirala rekavši da je on samo buha, ljudska mizerija, bolestan i potpuno nevažan čovjek.

Dok se neki svađaju, drugi pak imaju romantičnije namjere. Tako je Ervin u ispovjedaonici nacrtao srce za Steffani, a u igri istine koju su stanari igrali, priznao je Miki da mu nedostaje Steffani te da često tijekom dana pomisli na nju.

Steffani je sve to vidjela na ekranu te su je obuzele emocije da bi se na kraju i rasplakala.

Zbog čega je Luća izvrijeđao Zoricu te zašto je Ervin dobio priliku Steffani poslati pismo, ne propustite pogledati večeras, od 21.10 sati, na RTL-u.

>>Goran i Brane odlučili da stanari gladuju 6 dana

>>Big Brother kao Kupid: Opet je spojio Ervina i Steffani

Komentara 4

ĆA
ćaćaća
14:36 21.09.2015.

hrvatske medije je zapljusnuo srpski jezik i "regijon" ekipa..ciljano se ide na nova bratsva i jedinstva isirući mozgove onima koji toga nisu niti svjesni..

Avatar TvojUjko
TvojUjko
16:25 21.09.2015.

Koji "Freak show", takvi mogu biti samo zvijede u Srbiji...

SB
sbb
15:28 21.09.2015.

Ne kuzim zasto je ovo "vijest". Hocete biti ozbiljne novine i ozbiljan portal a prenosite ovakve gluparije. Kome je ovo vazno? Ima li zaista takvih debila?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije