Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet iza kamere

Angelina Jolie režirat će erotski triler '50 Shades of Grey'?

Angelina Jolie
Reuters
10.06.2012.
u 13:04

U planu je snimanje filma prema erotskom romanu britanskog autora E. L. Jamesa, a popularna glumica jedan je od kandidata za redatelja.

Nakon  prvijenca 'U zemlji krvi i meda'  kojeg su kritičari u SAD-u dočekali na nož Angelina Jolie ne namjerava se odreći rdateljske paice. Ako pregovori budu uspješni mogla bi uskoro režirati erotski triler koji će se snimati prema vrlo uspješnom romanu E.L. Jamesa.

"50 Shades of Grey" prvi je nastavak trilogije u kojem se opisuje odnos studentice Anastasije Steele i mladog poslovnog čovjeka Christiana Greyja. Knjiga je veliku popularnost stekla brojnim eksplicitno opisanim scenama u kojima su korišteni elementi sadizma, mazohizma i dominacije.

Nije trebalo proći puno vremena da bi se pokrenuli razgovori o snimanju filma, a autorska prava već je za prilično veliku, no još uvijek nepoznatu svotu, otkupio Universal. Također, krenule su glasine o pokušaju angažiranja Angeline Jolie kao redateljice.

Još ništa nije službeno potvrđeno, a The Hollywood Reporter javlja da je s Angelinom obavljen tek "informativni razgovor, bez ikakvih obaveza i konkretnih dogovora".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije