Naslovnica Showbiz Zvijezde

Adele: Ako više ikada u životu vidim svog oca, pljunut ću ga

Kada je imala svega tri godine, njen otac Mark Evans napustio je nju i njenu majku tako da mlada pjevačica s njim nikada nije razvila blizak odnos
16. veljače 2012. u 09:59 14 komentara 10 prikaza
adele
Foto: Pixsell

Britanska glazbenica Adele, koja je proteklog tjedna dobila čak šest Grammyja, vjerojatno bi neki od njih zamijenila za očinsku ljubav. Naime, kada je imala svega tri godine, njezin otac Mark Evans napustio je nju i njenu majku tako da mlada pjevačica s njim nikada nije razvila blizak odnos. Unatoč svemu Adele je htjela pružiti ocu drugu priliku, ali je sve palo u vodu kada je on u jednom intervjuu izjavio da su njeni problemi s muškarcima i nesreća u ljubavi povezani s njegovim napuštanjem obitelji.

– Željela sam ostvariti odnos s njim, ali je on sve upropastio. Nikada više neće čuti za mene. Ne postoji ništa što me može uzrujati više od mog oca koji brblja sve medijima – izjavila je bijesna 23-godišnjakinja.

– Zbilja me to ljuti. Vrati se nakon deset godina i kaže: "Možda su njeni problemi s muškarcima nastali zbog mene". Kako se usuđuješ komentirati moj život? Zbog toga se moja obitelj osjeća čudno, moji prijatelji isto tako, a ja sam tužna. Kaže da me voli. Zbilja? To mi poručuješ preko novina? Ako ga ikada u životu više vidim, pljunut ću ga – rekla je Adele.

SPAR
Alternativa
Šećer i debljina: Kako staviti unos šećera pod kontrolu, a i dalje fino jesti
  • liliZG:

    da, nekad roditelji stvarno mogu biti glupi......

  • Miške 3:

    4.zapovijed: \" Poštuj oca i majku,da dugo živiš i dobro ti bude na zemlji\".

  • -obrisani-:

    izjavila je bijesna 23-godišnjakinja. izgleda kao da je 43 i pljunula bi oca koja babetina bez mozga. Stari mora da je u pravu to nju boli