Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljska idila

Iva i Hrvoje Balent za Novu godinu idu u Istanbul kod Onura

iva balent
anto magzan/pixsell
12.12.2010.
u 20:15

Bračni par Božić će provesti s klincima koji mami Ivi pomažu raditi kolače, a što će biti pod borom tajna je koju zna mali Isusek koji nosi darove

Prohladna subotnja večer nije spriječila Ivu Balent, direktoricu marketinga Agrokora, i njezina supruga Hrvoja, da u centru Zagreba posjete novootvoreni SIA Home Fashion dućan i odaberu koji božićni ukras za svoj dom. Božić im je najdraži blagdan, za koji se Iva svake godine priprema, što uređenjem, što trpezom.

– Na našem božićnom stolu naći će se sva tradicionalna jela, od purice s mlincima do francuske salate. A u pripremi svega pomažu mi naši klinci – otkrila je nasmijana mama Tare (8), Ivana (6) i Ante (4), i nastavila:

– “Zvončići” su im hit i obožavaju sami ukrašavati jelu baš onako kako to oni žele, a skupa radimo i kolače. Specijalitet su im božićne zvjezdice koje boje u razne boje, a možete samo zamisliti kako kuhinja poslije te avanture bude sva bijela od brašna! Što se tiče darova, mama ih je pohvalila da su jako skromna djeca koja se vesele sitnicama, a što će dobiti pod bor nije otkrila.

– Pa to je tajna koju zna samo mali Isusek koji u našoj kući nosi darove! – simpatično se izvukla Iva čiji su klinci, kaže, posvećeni sportu, pa treniraju tenis, karate i idu na plivanje. U Kulmerovim dvorima, gdje Balenti žive skupa s Ivinom obitelji Todorić, za Božić će biti obiteljski veselo, a jednako dobro zabavit će se i za Novu godinu.

– Hrvoje i ja s prijateljima idemo na doček u Istanbul! – ushićeno je priznala. A kako je ona zaslužna za nedavni posjet Onura iz “1001 noći” Hrvatskoj, pitali smo je hoće li se tamo susresti.

– Onur mi se ne javlja – našalila se Iva i dodala:

– Ali, tko zna, možda se nađemo u Turskoj!

Ključne riječi

Komentara 8

FI
fiorano
23:02 13.12.2010.

TODORIĆI DJAVO VAS ODNIO DA VCAM SE ZA SJEME NEZNA.BOG I BOŽIĆ S VAMA VEZE NEMAJU,NIČIJA NIJE ZA VIJEKE GORILA I VAŠOJ ĆE LOPOVIJI DOĆI KRAJ.......ŽIVI BILI PA VIDJELI

LI
lietuva
22:56 12.12.2010.

Teško ih je gledati...

OB
-obrisani-
21:51 12.12.2010.

Ovaj desno od gospođe je pošmrkao bijeloga u vrijednosti koliko iznose godišnje plaće cijeloga PIK-a Vrbovec!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije