Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvajač bronce

Izbornik Babić posjetio Međugorje: "Molite se Gospi, tamo je snaga i sreća"

Željko Babić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
04.02.2016.
u 22:27

Govorio je o svojim iskustvima u životu i vjeri, te posljednjim izazovima koje je imao za vrijeme Europskog prvenstva

Izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije koja je na nedavnom Europskom prvenstvu u Poljskoj osvojila brončanu medalju Željko Babić posjetio je u četvrtak Međugorje gdje se susreo s tamošnjim franjevcima te je gostovao na Radio Mir Međugorju. 

Govorio je o svojim iskustvima u životu i vjeri, te posljednjim izazovima koje je imao za vrijeme Europskog prvenstva. 

– Molite se Gospi, tamo je snaga i sreća  – rekao je Babić uz ostalo za Radio Mir Međugorje koji će naknadno emitirati razgovor s njim. 

Izborniku Babiću uručene su i blagoslovljene krunice za cijelu reprezentaciju koje im je darovala međugorska vidjelica Vicka.

Babić, koji je svojim izjavama nakon pobjede protiv Poljske iskazao snažnu privrženost Međugorju i tamošnjem ukazanju Gospe rekavši kako vjeruje da je ta pobjeda djelo "čuda iz Međugorja", susreo se s međugorskim župnikom fra Marinkom Šakotom. 

– Nisam vjerovao u čudo, već sam rekao da mi Isus oprosti moju slabu vjeru, ali želio sam pobijediti i pripremili smo se za to. Ne bih se ja nikad kladio protiv Isusa i Gospe Međugorske. Nikada – rekao je tada Babić. 

>>Željko Babić: Ne volim biti u medijima iako je to dio mog posla

>>Izbornik Željko Babić otkrio o kojem proročanstvu je riječ

Komentara 49

BS
bravo_sammir
00:05 05.02.2016.

opet, koji ti je IQ? 20 ili 40? treba te odmah maknuti jer ako mozemo medalju osvojiti samo ako za nas igra isus ili gops , boze pomozi. zasto bi tebi pomogao isus a ne drugim repkama? daj , idi se mali izlijeciti u vrapce

BL
Blender
00:07 05.02.2016.

Vjerovati u nekoga koga ne poznajes, niti si ga ikad vidio zvuci bas ovako, isprani mozgovi ne idu daleko. Nazalost u Hrvatskoj kao i u Americi ili engleskoj, sve neki pobozni a vragu svi skupa sluze. Koji ste vi maloumnici!

Avatar x-y
x-y
11:45 05.02.2016.

Nazalost, ateisti, razni nevjernici i tradicionalni vjernici nemogu tajnu Boziju nikad shvatiti. Razlog je taj sto sluzite drugoj strani ( bez da ju sada pominjem) pa dobivate to sto dobivate. To je vec nazalost visa inteligencija za iste. Jer Bogg Isus je najveci i najvise daruje. Mi istinski vjernici znamo sve, ali bas sve o takvima bez da vam nesto kazemo, tako da vas samo mozemo zaliti i Bogu predati...Vi ste ograniceni i nemozete to jednostavno shvatiti. Molite, molite, i citajte sveto pismo pa ce te imati spoznaje koje je Bog Isus sam imao i cuda cete ciniti. Necete trebati nesto da procitate, dabi nesto znali i saznali, jer ce te to sve vec imati. To je vec nazalost visa inteligencija i zato je Sveto pismo najvece sveuciliste svijeta.. Znam da ce mnogi reci da sam lud i pricam gluposti, ali ja vam svima oprastam....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije