Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30.05.2021. u 11:42

Kada bi Hrvatska dopustila Srbiji da opet postane regionalna sila, to bi podgrijalo neugasle velikosrpske želje beogradskog političkog establišmenta

Ključne riječi

Komentara 176

VO
vonstauffenberg
12:07 30.05.2021.

Srbija je uvijek bila remetilacki faktor na Balkanu. Njihove pretenzije na teritorije drugih drzava gdje zive Srbi nikad nisu niti ce prestati. To im je u njihovim barbarskim genima. Ove letjelice su jamac sigurnosti i naravno sredstvo odvracanja da se to ovima na istoku da na pameti. Cuvajmo svoju zemlju ne dirajmo tudje.

MA
MarasG
12:11 30.05.2021.

Kupovina ovako dobrih borbenih zrakoplova je nuzno zlo koje sa jedne strane dobrano prazni drzavnu kasu ali sa druge strane bitno ucvrscuje opstojnost Hrvatske drzave.S obzirom da nam je svima poznato kako smo u proslosti prolazili sa nedostatkom modernog naoruzanja,sja,s obzirom da nam susjedi vjekovima kece svoje krvave zube i traze bilo koji povod za svojatenje Hrvatskih teritorija kupovina modernog naoruzanja je jedan od najboljih odluka aktualne vlasti. Preporucam i prizeljkujem da se sa jacanjem vojne moci nastavi kupovinom modernog sistema protuzracne obrane ,raketama srednjeg dometa,bespilotnih letjelica itd...Sa takvom vojnom moci Hrvatska bi na ovim prostorima sebe istaknula kao nedodirljivi vojni cinbenik na kojem bi svaki agresor u svakom slucaju polomio zube a Hrvatksa svaku agresiju prizivila sa minimalnom stetom.

Avatar Oluja 95'
Oluja 95'
12:19 30.05.2021.

Sretan Dan državnosti draga hrvatska braćo i sestre. 🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije