Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Panika oko korone bila je velika lekcija za čitavo društvo. Što smo naučili?

12.06.2021. u 10:39

Politika se u susretu s nepoznatim sakrila iza struke, pa smo dobili čitavu armiju pseudointelektualnih “starletana”, koji su političkim odlukama pribavljali autoritet “znanosti”

Ključne riječi

Komentara 7

EL
EldersWisdom
12:19 12.06.2021.

Ja sam naucio da nema smisla otvarati clanke na VL portalu jer iako Ristic obicno pametno pise, novce vam ne dam. Da je 90% clanaka kvalitetno, mozda bi i platio... ali 90% je smece i to jos iz Srbije ili o Srbiji.

ST
stefj
14:23 12.06.2021.

O, vidjeli smo svašta. Od toga kakvi su koji znanstvenici, pa traže isključenje neistomišljenika, vidjeli smo medijski linč Švedske, vidjeli smo da politika funkcionira na načelu tko se više dere taj i dobije... Vidjeli smo i što znači mainstream, te kako se teško boriti protiv njega, makar to bio kriv pogled, vidjeli smo i sve mane političke korektnosti, koja sada izgleda kao ideologija koja se na silu nameće... A ono bitno jest da smo vidjeli svu nesposobnost eurokracije, pa samim time i EU-a, vidjeli smo i koliko je to odvojena kasta koja živi od različitih lobista, koja služi isključivo da štiti sebe i one iznad sebe... A ono najbitnije što smo vidjeli jesu milijarde koje se vrte u industriji lijekova i kako je lakše prodati EU-u nešto što će se plaćati 20 milijardi godišnje umjesto 2 milijarde. Saznali smo i koliko je ta odluka bila jeftina, koštala je samo 4 mil. € što su do sada našli...

Avatar DeletedUser
DeletedUser
11:36 12.06.2021.

Također, i da medijima nije za vjerovati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije