Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Bidenov trenutni niski položaj u anketama mogao bi značiti propast demokrata u 2022.

15.10.2021. u 18:45

Vjerujem da postoji dublji, psihološki razlog za strmoglavi pad predsjednika Joea Bidena u anketama, a to je percepcija da administracija nije na razini izazova s kojima se suočava, uključujući i nacionalnu sigurnost

Ključne riječi

Komentara 5

NO
NoHo
20:05 15.10.2021.

Pustanje 2 milijuna ilegalnih useljenika i razvozenje istih po SAD-u, bez identiteta, bez Covid potvrda, uz davanje besplatnih prava na trosak poreznih obveznika, nije "prividna nesposobnost", nego nesto daleko ozbiljnije. "Infrastrukturni plan" u sebi ima jako, jako malo za ceste,, mostove i komunalne usluge, a ogromna vecina tih fiktivnih bilijuna bi se potrosilo na besmislice, na ogromnu stetu radnicke i srednje klase. Nema nista plemenito u takvom cilju, bez obzira na vrhunski marketing iz tzv. medija. Hvala.

DU
Deleted user
10:10 16.10.2021.

Biden nikada ne bi bio predsjednik SAD da se citav američki establišment nije osječao ugrožen od Trumpa i da svim silama nisu uprli da ga sruše. Trump je ugrozio sve globaliste i svu njihovu priču i onda je bio osuđeno osuđen na propast. . Da se takav izborni inzenjering desio u bilo kojoj tzv nerazvijenoj zemlji zemlja bi potpala trenutno pod sankcije, a ovako nikome ništa. Tzv kolumnist od početka besramno je stajao na strani Bidena tako da uopće njegovi komentari već samim time gube svaku vjerodostojnost

Avatar Tombstone
Tombstone
22:20 15.10.2021.

Trenutni niski polozaj???? A kakav je bio prije? Kakav je bio oduvijek?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije