Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tisuće navijača

Veličanstven doček Sari Kolak u rodnom Ludbregu: 'Srčani sam skoro dobila! Ovo je izvan svake pameti'

Doček Sare Kolak u Ludbregu
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/23
23.08.2016.
u 07:16

– Nemam riječi! Znala sam da bude nekaj, ali ovo je van pameti, ovo me šokiralo. Hvala svima na prekrasnom dočeku – poručila je Sara koja je, unatoč umoru, primala čestitke sugrađana, snimala selfieje i zahvaljivala na čestitkama.

Kao što su i najavili, Ludbrežani su svojoj Sari Kolak pripremili doček nezapamćen u tom gradu. Fešta je počela i prije slijetanja zrakoplova na Pleso, a kulminirala je poslije ponoći Sarinim dolaskom na središnji gradski trg, na kojem je odmah postavljena i nova metalna pločica s novim Sarinom rekordom iz Rija –  hicem od 66,18 metara koji joj je donio zlatnu medalju. 

Na tlo su je "zašarafili" ona i gradonačelnik Dubravko Bilić.  

– Nemam riječi! Znala sam da bude nekaj, ali ovo je izvan pameti, ovo me šokiralo. Hvala svima na prekrasnom dočeku – poručila je Sara koja je, unatoč umoru, primala čestitke sugrađana, snimala selfieje i zahvaljivala na čestitkama. 

– Ovo nije zadnji put, potrudit ću se da ovakvih fešta bude što više. Dat ću sve od sebe – poručila je. Dočekali su je bajkeri koji su formirali kolonu. 

– Srčani sam skoro dobila! Mama i tata budu sad imali problema jer idem polagati vozački – našalila se. Njoj u čast postrojile su se gradske udruge, pripremljena je torta... Građani su skandirali "Sara,
Sara..." 

– Hvala na porukama, svima ću odgovoriti u roku od dva, hajde tri dana – rekla je. Zapjevao joj je i Luka Bulić. –- Sara je jedna jedina! Naša cura! – komentirali su okupljeni građani u "centru svijeta" koji je dobio novu legendu – Saru Kolak.

– Ostat ću i skromna, ostat ću ista njihova Sara – poručila je svojim Ludbrežanima. Nakon fešte čekaju je treninzi jer su pred njom još tri natjecanja, kaže, koje će odraditi najbolje što može, a onda odmor. 

–  Mislim da sam zaslužila – rekla je.

>>VIDEO Sara Kolak se vratila u Hrvatsku: Treba mi 8 sati sna i tek ću tada shvatiti što se dogodilo. Što ću sutra? Sutra moram odraditi trening

>>Sara Kolak slušala je himnu sa suzama u očima

Komentara 8

Avatar zajutrak
zajutrak
08:50 23.08.2016.

Po meni najveće iznenađenje, divna cura , sam neka joj je zdavlja i dugo će s ovakvom osobnošću sjajiti .

CH
chiko
09:46 23.08.2016.

Ja zaista ne mogu vjerovati da na ovo netko može lupati minus. E pa to su stvarno jadne, isprazne, malodušne i poremećene osobe. Sara, drži se, mi pravi smo uz tebe i nadam se još puno ovakvih dočeka.

DU
Deleted user
10:12 23.08.2016.

Sara je prava istinska, iskrena, sportašica. Iskreno ovo mi je najdraža medalja od svih, samo da bude zdrava i da je zaobiđu ozljede. Bravo Sara!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije