Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlato oko vrata

Sara Kolak slušala je himnu sa suzama u očima

Sara Kolak
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/21
20.08.2016.
u 08:18

Slavlje može i službeno početi. Naše zlato okićeno je zlatom, a Ludbreg kao i cijela Hrvatska slave istinsko sportsko čudo.

Sjajna Sara Kolak (21) priredila je senzaciju i postala olimpijska pobjednica u bacanju koplja, a nakon uspjeha kojem je i sama teško povjerovala rekla je: Jedva čekam čuti hrvatsku himnu. 

I čula ju je na postolju za pobjednike sa zlatnom medaljom oko vrata, a suze radosnice nije mogla skriti. 

Ponovo je pao naš državni rekord u samo nekoliko dana, a Sari je za zlato bilo dovoljno 66,18 metara. Nakon prvoklasne senzacije i impresivnog sportskog uspjeha u koktelu emocija rekla je sljedeće:

- Ja ne znam gdje sam, tko će dočekati sutra do medalje - da bi potom poručila svojim roditeljima:

- Mama, tata, zlato dolazi doma!

Slavlje može i službeno početi. Naše zlato okićeno je zlatom, a Ludbreg kao i cijela Hrvatska slave istinsko sportsko čudo.

Medalju srebrnog sjaja osvojila je Južnoafrikanka Sunette Viljoren (64,92m), a brončanog Čehinja Barbora Špotakova koja je koplje bacila 64,80 metara.

>>Ovo je trenutak kada je ušla u povijest: Pogledajte Sarin hitac kojim je osvojila olimpijsko zlato

>>Sara u suzama: Mama, tata, zlato dolazi doma! Jedva čekam hrvatsku himnu!

Komentara 26

SA
samograd
09:47 20.08.2016.

Josipović,Milanović,Mesić ,Pusićka također plaču kad čuju hrvatsku himnu !

JO
jovanovic
08:49 20.08.2016.

u Hrvata je dar

KS
Ksantipa
08:54 20.08.2016.

bravo Sara! Puna je energije, entuzijazna, volje, intrizične motivacije, a i jako je lijepa. Ljepota, mladost, sklad i m ladost naprosto pršte oko nje i iz nje. Trebalo bi najviše moguće ulagati u nju. To je zadatak vlade i države.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije