Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17.06.2011. u 12:00

“Imam i ja roditelje” – brani se Dojkić, ali teško je zaboraviti i njegova nesuđenog punca.

Andrej Dojkić, bivši mladić Petre Sanader, našao se pod istragom USKOK-a nakon što je bivši ravnatelj Carine Mladen Barišić naveo da je prema političkoj odluci mladiću trebalo uplaćivati novac. Jutarnji list navodi kako je u vrijeme dok je hodao s Petrom Sanader mladi glumac kupio četverosobni stan od 104 kvadrata u Šestinama, a istražiteljima je kupnja sumnjiva jer je Dojkić stan isplatio u – gotovini. “Imam i ja roditelje” – brani se Dojkić, ali teško je zaboraviti i njegova nesuđenog punca.

Čobanković se ne bi izgubio da imamo monitoring

Petar Čobanković, potpredsjednik Vlade, koji je trebao svjedočiti u slučaju Mali maestro, izgubio se u zgradi zagrebačkog Županijskog suda, javlja HRT. Evo zašto nam treba monitoring u pravosuđu.

Lažnim bombardiranjem suda do zastare

Vesna Kresek, sutkinja iz Zagreba, našla se na udaru bivšeg općinskog suca Željka Krizmana (68) koji joj je tri puta izbušio gume. Nakon što su nadzorne kamere snimile starijega gospodina kako buši gume protiv njega je pokrenut postupak. Iskusni pravnik pokušao je predmet protiv sebe dovesti do zastare tako što je lažno prijavio podmetanje bombe na sudu svaki put kada mu je sazvano ročište. Pet lažnih bombi za pet ročišta.

Marijana Petir prajdovce nazvala kršćanofobima


Marijana Petir, saborska zastupnica HSS-a, kandidirana je među tri osobe u finalu izbora za homofoba desetljeća što će biti proglašene na subotnjem Zagreb Prideu. Nominaciju je isprva komentirala stoički, riječima “neka tako bude”, ali je potom u izjavi za Slobodnu Dalmaciju dodala da su prajdovci – “kršćanofobi”. Nakon što je fra Zvjezdan Linić usporedio gayeve s pedofilima, Marijana Petir otišla je korak dalje pa ih sve praktično proglasila vražjom djecom jer tko bi se drugi bojao kršćana i križa? S druge strane, ako su prajdovci doista kršćanofobi, neka im zastupnica pokaže svoj križ i pobjeći će glavom bez obzira.

Komentara 8

ŠI
šimuka
14:28 17.06.2011.

BRAVO BOKI dj Čudo da te Admin nije izbrisa.Ja šta god napišem glede gay parade ,ovaj slijepac iste sekunde obriše.

KL
klanac
14:32 17.06.2011.

Ova država je katolička, ma što rugi mislili o tomu!

BD
Boki_dj
12:53 17.06.2011.

Kad se kontra homića nešto kaže onda su ti fašisti, nacisti, nacionalisti, primitivci, banda, rulja, sijači mržnje i dr. NO oni mogu imenovati bez posljedica. Ismijavati religiju jer je ona jedina stala u obranu krščanske većine. Kad oni izabiru i imenuju nekoga homofobom sa slikama izabranih u svim javnim novinama to je izraz slobode. Kad njihove slike osvanu na netu onda je to kazneno djelo, Što je jednima kaznom zaprijećeno drugima je dozvoljeno kao izraz slobode!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?