Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekrasna glumica u 'novoj ulozi'

Ne, nije bajka... Pogledajte kako je Vanda Winter zablistala poput snježne princeze

Vanda Winter
Foto: Franjo Matković
1/10
22.12.2014.
u 12:04

Zavodljiva, mistična, zaigrana, glamurozna – sve je to Vanda Winter u blagdanskom raspoloženju i u kreacijama poznatih domaćih dizajnera

Ususret blagdanima i prazničnom raspoloženju, kreativni tim FASHION.HR-a snimio je modni editorijal s Vandom Winter u glavnoj ulozi.

Prekrasna pjevačica i glumica zablistala je pred objektivom modnog fotografa Franje Matkovića i u ulozi snježne princeze ispričala raskošnu modnu priču.

Foto: Franjo Matković

Foto: Franjo Matković

Zavodljiva, mistična, zaigrana, glamurozna – sve je to Vanda Winter u blagdanskom raspoloženju i u kreacijama poznatih domaćih dizajnera.

Za potrebe editorijala uskočila je u ulogu zaigrane djevojčice koja jedva čeka otvaranja poklona ispod bora, ali i u ulogu glamurozne dive. U božićnoj modnoj priči Vanda je nosila kreacije Ivice Skoke, eNVy room-a, ELFS-a, Roberta Severa, Aleksandre Dojčinović, Zorana Aragovića, Martine Felje, Krie designa, Ane Bogdan, te Marine design.

Foto: Franjo Matković

Foto: Franjo Matković

>>Domaće ljepotice kopirale Kim Kardashian?

>>Poznate Hrvatice otkrile svoje planove i modne kombinacije za doček Nove godine

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:04 23.12.2014.

Pa tko je tu corav? Dajte pogledajte fotografije ove zene. Prekrasna? Nije cak niti zgodna. Ima losu figuru. Totalno obicna domacica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije