Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Vecernji.hr vam daruje ulaznice za Špancirfest

špancirfest (1)
Foto:
1/7
PR
Autor
PR članak
12.08.2011.
u 15:46

Morcheeba će za desetak dana zablistati na MTV-ovoj pozornici u varaždinskom Starom gradu, s početkom u 22.30 sati.

Atraktivna Skye Edwards i braća Paul i Ross Godfrey, pod zajedničkim imenom Morcheeba, za desetak će dana zablistati na MTV pozornici na varaždinskom Starom gradu, s početkom u 22,30 sati. Morcheeba međutim ni ovih dana ne miruje, do Špancirfesta će odraditi čak četiri nastupa, prvi već večeras. Morcheeba je danas u Rzeszowu, gradu sa 172.000 stanovnika na krajnjem jugoistoku Poljske.

Nakon koncerta u Poljskoj, hitove s prošlogodišnjeg albuma „Blood Like Lemonade“ i prethodnih šest albuma, Morcheeba će izvesti i na domaćem terenu, na – Otoku. I to neposredno pred Špancirfest, točnije tijekom prva tri dana Festivala dobrih emocija. Idućeg petka, dakle na dan otvaranja Špancirfesta, Morcheeba gostuje u Škotskoj, konkretno u Edinburghu, dan kasnije u Staffordshireu na svjetski poznatom „V Festivalu“ na kojem će primjerice nastupiti ove godine i Eminem, Rihanna i mnogi drugi, a već u nedjelju Skye će zapjevati u sklopu istog festivala i u Chelmsfordu. Tri koncerta u isto toliko dana, nakon čega Paul, Ross i Skye pakiraju torbe i – put Varaždina. Jer svega 40-ak sati nakon „V Festivala“ Morcheeba će se popesti i na špancirfestovsku – MTV pozornicu.

Vindiland kino pod zvijezdama

 Vindija je ove godine za špancirere organizirala novo mjesto za zabavu i opuštanje u prekrasnom ambijentu Starog grada - VINDILAND OPEN AIR «KINO POD ZVIJEZDAMA».

Kino predstave održavat će se svakog dana Špancirfesta od 19. do 28. kolovoza, od 20 i 22 sata, s iznimkom 26. kolovoza, kada je na rasporedu mliječni spektakl «Milk Night» te će tog dana biti održana samo kasnija projekcija (u 22 h). Filmovi će se prikazivati na prostoru Staroga grada, platno će biti smješteno iza dnevnih Vindiland atrakcija.

Kapacitet gledališta nije strogo ograničen. Najbrže filmofile čeka čak 300 sjedala, dok će ostali svoje mjesto naći na travi i bedemu Starog grada. Zapravo, sve što je gledateljima potrebno je mekana dekica i ponešto filmskog entuzijazma, a Vindija im jamči čarobne noći ispunjene najatraktivnijim djelima sedme umjetnosti!

Program filmova biran je po načelu «za svakog ponešto». Tako se raspon žanrova kreće od animiranih filmova, kao što su «Sammy na putu oko svijeta» ili treći nastavak priče o Arthuru pa sve do napetih akcijskih trilera i razigranih romantičnih komedija. Naravno, tu su i filmovi za tinejdžersku dob pa su tako u programu i dijelovi popularne «Sumrak» sage te glazbeno-scenski spektakli koji će oduševiti sve ljubitelje popularne glazbe i suvremenog plesa.

Ideja o ljetnom kinu plod je želje da se posjetiteljima Vindilanda produži užitak i da se ugodno druženje s Vindijom nastavi i u večernjim satima. Također, roditeljima koji su umorni od cjelodnevnog trčkaranja za svojim energičnim mališanima ponuđen je zabavan, ali i opuštajući večernji program.

Vecernji.hr daruje

Darujemo 3x2 festivalske ulaznice za Špancirfest koje uključuju i ulaz u Fan pit. Ukoliko želite na događaj, ulaznice vas čekaju na našoj Facebook aplikaciji!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?