Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez tabua

Ovo su neki od seksualnih problema za koje vam je neugodno tražiti odgovor

seks
Foto: Shutterstock
03.04.2014.
u 22:00

Možete pokušati masturbirati i tako potaknuti prirodnu lubrikaciju, ili tijekom seksa koristite lubrikant na bazi vode

Osjećate bol prlikom seksa

Napetost i strah, koje vjerojatno osjećate, zaustavljaju proces prirodne lubrikacije, što seks onda čini neugodnim. Možete pokušati masturbirati i tako potaknuti prirodnu lubrikaciju, ili tijekom seksa koristite lubrikant na bazi vode. Najvažnije je ipak da se opustite tijekom seksa. I, zapamtite, seks nikada ne smije uzrokovati bol. Ako je nastavite osjećati, obavezno se obratite svojem ginekologu.

Partner vam je bio zaražen herpesom

Foto: pixabay

Foto. Thinkstock

Postoje male šanse da se i vi zarazite ako se pridržavate ovih pravila: koristite kondom pri svakom seksualnom odnosu i apstinirajte od seksa kada se kod partnera pojavi herpes (muškarci obično predosjete izbijanje herpesa). Ipak, nemojte kriviti partnera - gotovo svaka peta osoba pati od herpesa. I, naravno, ako osjetite peckanje, svrab ili primijetite promjene, obavezno se obratite ginekologu.

Česte gljivicne infekcije

Neke žene vjeruju da je bjelkast iscjedak siguran znak gljivične infekcije, ali možda se radi o drugoj vrsti problema, kao što je vaginoza (bakterijska infekcija), koja se liječi drugom vrstom lijekova. Zato je apsolutno neophodno da se obratite ginekologu radi utvrđivanja pravog uzroka problema, kao i određivanja adekvatne terapije.

>>Evo zašto varaju i oni koji su u sretnim vezama i brakovima

>>Ovo su muškarcima bolne točke! Žene, ne spominjite to ni u šali

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije