Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispovijesti muškaraca

Iskrena priznanja: Kada mi je djevojka napravila ovo, odmah sam pobjegao

prekid
Thinkstock
08.03.2017.
u 22:43

Nekoliko muškaraca je na Redditu podijelilo svoja iskustva te su objasnili što ih je navelo na bijeg iz veze.

Mislite da nekoga poznajete?  Sve dok taj netko ne dođe i napravi tu stvar zbog koje više ne možete ostati u vezi. Onu stvar koja vas toliko izbaci iz takta da se sve promjeni u odnosu s odabranom osobom i poremeti savršenu sliku koju ste imali o vama. 

Potrebno je nekoliko tjedana ili mjeseci da bi rekli kako zaista poznajete osobu s kojom ste u vezi, a potom ili vam se sviđa ta kombinacija ili bježite "glavom bez obzira" i ne osvrćete se na još jedan promašaj. 

Pokazala mi je popis muškaraca s kojima je spavala...

Nekoliko muškaraca je na Redditu podijelilo svoja iskustva te su objasnili što ih je navelo na bijeg iz veze.  

- Pokazala mi je popis muškaraca s kojima je spavala i bilo ih je više od 100, a ona je imala 18 godina - napisao je jedan korisnik razlog zbog kojeg je odmah prekinuo vezu

- Na prvom spoju je počela govoriti da će se preseliti kod mene - objasnio je drugi muškarac, a bilo je još korisnika koji su prekinuli veze zbog priče o zajedničkom životu.

Na prvom spoju priča o braku i djeci

Među drugim razlozima za trenutni prekid muškarci su naveli prevaru s bivšim dečkom, namjerno udaranje mačke i njezinu netoleranciju na alkohol

- Na prvom spoju je počela spominjati brak i djecu - kazao je muškarac koju djevojku s tog spoja više nikada nije vidio. 

>>Privlače li vas oba spola? Odgovorite si na ovih pet pitanja

>>Ovo su znakovi da vaša veza ipak nema sretnu budućnost

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
23:18 11.03.2017.

Ja sam svoju ulovio na hrpi sa trojcom studenata medicine iz Ugande.Ali sam joj oprostio.Bila je la feme fatale.Neponovljiva.I danas je volim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije