Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PSST!

5 stvari zašto apsolutno preziremo biti u vezi

Par
Foto: Thinkstock
27.02.2017.
u 20:03

Parovi, osobito novopečeni, imaju običaj izlazaka u restorane i kafiće. Ubrzo, to bi se moglo primijetiti ne samo na vašem novčaniku i lošem tenu - već bi vam i vaga mogla postati smrtni neprijatelj

Iako svi žude biti u vezi i trude se pronaći savršenog partnera (a neki tome posvete cijelo svoje vrijeme) - moramo priznati kako veze imaju i svoju negativne strane.

Veze nisu samo zaljubljenost koja nas čini sretnima i zaljubljenima. One ne rješavaju naše probleme i velika je vjerojatnost da će stvoriti nove.

Ovo su stvari koje preziremo u vezama, a nitko nije dovoljno hrabar izreći ih naglas.

1. Ljubljenje

Izmjenjivanje poljubaca može dovesti do neželjenih posljedica za naše zdravlje, piše Daily Mail.

Pojačano lučenje sline čini naše usne ispucalima i nadraženima što može dovesti do isušenosti pa se preporučuje hidratacija. 

U opasnosti nisu samo usne već i koža lica, osobito ako parter ima popularnu bradu što može dodatno oštetiti osjetljivu kožu lica i vrata.

2. Spavanje u partnerovom domu

Kada ne spavate u svom domu odričete se svojih kozmetičkih i ostalih rituala - stavljanje maske na lice, gledanje filmova u donjem rublju, ljenčarenje, kokice u krevetu bez straha od mrvica,... Spavanjem kod partnera odričete se svog mira da zaspite neopterećeni i svoji.

3. Stres

Veze su stresne. Ulaskom u vezu vaš se raspored popunjava osobom koja želi biti vaš životni prioritet i vi pokušavate balansirati između obitelji, prijatelja, posla, izlazaka i ljubavi.

Gdje je vrijeme za vas?

Stres je glavni uzročnik bolesti, a i sam je najraširenija bolest modernog društva. Mnogi se ne mogu nositi s povećanim očekivanjima i njihova veza kad-tad završi.

4. Zajedničke večere

Parovi, osobito novopečeni, imaju običaj izlazaka u restorane i kafiće. Ubrzo, to bi se moglo primijetiti ne samo na vašem novčaniku i lošem tenu - već bi vam i vaga mogla postati smrtni neprijatelj.

Ali kako odbiti partnera?

5. Jednostavno nemate vremena za sebe

Kad ste zadnji put izašli van s prijateljima/prijateljicama? Odlučili izaći iz kuće bez šminke, upisati strani jezik, tečaj planinarenja ili jednostavno uživati u miru svog doma?

Ako nemate zdravlje i vremena za sebe ubrzo će vam svaka veza postati teret. Bez obzira na sve, punjenje baterija je najvažnija stavka koji ste dužni priuštiti si. 

>> Svi će reći da im je ova poza u seksu najdraža: 17 razloga zašto ne bi trebala biti!

>> Razbijamo jedan od najvećih seks-tabua današnjice: 7 zabluda o analnom seksu

Komentara 2

PA
pavel1001
12:37 28.02.2017.

danas sam nešto naučio,hvala!

Avatar littleMORGEN
littleMORGEN
00:49 01.03.2017.

zakljucak: veza bez veze je dobra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije