Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čitajte pažljivo

Dobar "materijal za brak" ima ove osobine

muškarac (1)
Thinkstock
29.03.2013.
u 12:50

Nije zapravo bitno koliko je muškarac visok niti što radi, ali mora biti pouzdan iskren i znati komunicirati, tvrde stručnjaci...

Stručnjaci za veze s portala YourTango pokušali su popisati osobine muškarca koje bi svaki tip morao imati prije nego stupi u brak. Velika većina se slaže da muškarac mora znati komunicirati prije braka, kako veza s vremenom ne bi postala veliki niz nesporazuma. Osobine koje su još poželjne su pouzdanost i iskrenost. Više od 96 posto stručnjaka smatra da se dobar suprug postaje, a ne rađa. 

Što ženama nije važno?

Iz iskustva stručnjaci kažu da ženama ustvari nije bitan posao koji muškarac radi, te njegova visina, religija ili etnička pripadnost.

Sjajan suprug može biti i buntovnik!

Čak 85 posto stručnjaka se slaže da čovjek s moralno upitnom prošlošću vremenom može postati sjajan doživotni partner.

Mamini sinovi - ne i ne...

Ne, odnos s njegovom majkom ne može dati dati kompletnu sliku o nekom čovjeku pa tako ni o muškarcu, međutim ako se on prema majci odnosi s nepoštivanjem, obrazac može preslikati i na vas, smatra Jennifer Elizabeth Masters, te dodaje da ako se ne slaže s majkom to također sa sobom nosi rizik. S druge strane, mamini sinovi kod čak 88 posto stručnjaka ne ulijevaju povjerenje, pa ženama savjetuju da oni nikako nisu dobar materijal za ženidbu.

Razvedeni muškarci? A što s njima?

Mišljenja su podijeljena oko toga koliko su razvedeni poželjni kao budući supruzi. Ima li muškarac dijete, rastu njegovi izgledi, a 58 posto stručnjaka kaže da su samohrani očevi - sjajna prilika. Nije li se muškarac skrasio do 40. ne znači da je teška osoba ili se boji vezivanja, misli čak 55 posto stručnjaka. Sheila Paxton tvrdi da je možda samo jako neovisan ili vrlo uviđavan, te tvrdi da to nije ništa zabrinjavajuće.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije