Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarna situacija

Prvo je postao živa Ken lutka, a sada ipak želi biti Barbie: "Ja sam žena i uvijek sam imao ženski mozak!"

@Rodrigoalvesuk
07.01.2020.
u 14:58

Cijeli život išao je na opercije kako bi postao Ken lutka, a sad želi biti Barbie.

Rodrigo Alves je 36-godišnji muškarac koji je navodno potrošio skoro četiri milijuna kuna na operacije kako bi izgledao kao Ken lutka. Neke od operacija su bile postizanje oblika očiju kao mačjih, nebrojene operacije nosa i vađenje čak četiri rebra, piše NYPost.

No, sada je potrošio još više novaca kako bi si ugradio grudi i proširio kukove te povećao usnice, sve kako bi izgledao više kao Barbie.

Rodrigo je rekao: "Učino sam sve kako bih izgledao kao Ken i bio muškarac, ugradio sam 'pločice' i mišiće u ruke, ali lagao sam sam sebe. Ja sam žena i uvijek sam imao ženski mozak, a sada se napokon osjećam dobro u svom tijelu."

Alves će također pristupiti operaciji spolovila, to jest odstraniti će mu se penis i testisi te će mu se odstraniti Adamova jabučica i smanjiti čeljust.

 

Kaže kako jedva čeka postati žena i imati grudi jer će napokon moći nositi haljine, pokazivati svoje tijelo i osjećati se privlačno. Želi da ga se od sada zove Roddy te da se za njega govori 'ona'.

Stoga je Rodrigo na svom Instagram profilu izbrisao sve slike sebe kao muškarca i od sada će objavljivati samo slike sebe kao Barbie.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Forest Trump
Forest Trump
17:24 07.01.2020.

Tko ovoga operira ??? Vulkanizer !!!

LA
larala
09:13 08.01.2020.

lik sa teškim poremećajem a, naše novine mu pridodaju pažnju....bolje da pišete o mladim ljudima koji su od ničega stvorili nešto zahvaljujući svojim rukama nego što reklamirate ovog iskompleksiranog i ispraznog tipa koji u životu nije napravio ništa osim teških gluposti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije