Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOZIMO JOJ

Žena očajnički želi pronaći stranca kojeg je upoznala na letu: 'Mogao bi biti onaj pravi'

Foto: Facebook
1/2
04.04.2019.
u 10:43

U žurbi da se izvuče iz aviona, Jomaica je potpuno zaboravila pitati za ime muškarca ili uzeti bilo kakve podatke za kontakt. Sada ga traži jer kaže da ne može prestati razmišljati o njemu

Jedna studentica iz Seattlea ovih se dana nalazi na misiji pronalaska muškarca kojeg je upoznala na letu jer je uvjerena da bi mogao biti "onaj pravi". Jomaica Alfiler, 21-godišnjakinja, putovala je iz Frankfurta 26. ožujka kada joj se pridružio "zgodan" muškarac koji je sjedio pokraj nje, piše Metro.

Dvojac je kratko razgovarao tijekom 10-satnog leta, a muškarac je čak pomogao Jomaici s njezinom prtljagom te ga ona opisuje poput pravog "džentlmena". U žurbi da se izvuče iz aviona, Jomaica je potpuno zaboravila pitati za ime muškarca ili uzeti bilo kakve podatke za kontakt. Sada je na misiji njegova pronalaska jer kaže da ne može prestati razmišljati o njemu. Započela je svoju pretragu s postom na Facebooku. 

– Bio je zgodan mladić tamne kose, u dvadesetim godinama. Mislim da je nosio crne tenisice Adidas NMD i sivi ruksak s narančastom košuljom i trapericama – napisala je Jomaica.

Jomaica je čak kontaktirala zrakoplovnu tvrtku Lufthansa kako bi vidjela mogu li joj pomoći s  dolaskom do informacija. Iz Lufthanse su odgovorili kako se nadaju da je karma na njezinoj strani i da će se par ponovno sastati, ali da zbog zaštite podataka ne mogu pružiti više informacija.
 

>>Večernjakovi dani ljubavi

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar macor42
macor42
12:10 04.04.2019.

To je bio Plenki ;)

ZA
zagabria2
23:41 04.04.2019.

Tako sam i ja u mladosti na moru, ali je nisam uspio naći

IV
Ivano0505
01:05 05.04.2019.

kakav plenki, njonjo glavom I bradom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije