Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Budi.in

Želite shopping u Dieselu? Prihvatite izazov Budi.IN-a!

Prihvati izazov Budi.IN portala i osvoji Diesel odjeću
Foto: PR FOTO
1/2
31.03.2014.
u 09:34

Ako vas pogled na vaš ormar čini ljutom i ako vas uvijek oneraspoloži, portal Budi.IN ima rješenje! Prihvatite njihov izazov i sudjelujte u natječaju!

U svome ormaru svaka od vas ima tri bezvremenska komada odjeće - traperice, bijelu košulju i malu crnu haljinu. Proljetni izazov portala Budi.IN "3 komada u ormaru svake žene" otkriva tajne dobrog stila te donosi savjete kako kombinirati tri ključna odjevna komada. Prijavom na izazov portala Budi.IN dobivate pristup ekskluzivnom sadržaju kreiranom samo za vas te mogućnost osvajanja poklon bonova high street branda Disesel!

Kako do ekskluzivnog sadržaja?

Sve čitateljice koje ispune obrazac formu ispod članka na portalu Budi.IN dobivaju pristup ekskluzivnom sadržaju kojeg mogu čitati samo one putem tri e-mail poruke . Iz tjedna u tjedan doznajte kako su nastali ključni odjevni komadi, zašto su must have, ali i kako odabrati onaj koji vam stvarno i pristaje.

Tijekom travnja prijavljene čitateljice dobit će tri e-mail poruke sa savjetima naših stručnjaka i shopping prijedlozima. Prva e-mail poruka stiže na vašu adresu 03. travnja, druga 10. travnja, a treća 17. travnja. Završna e-mail poruka na vašu adresu stiže 24.travnja koja ujedno objašnjava kako sudjelovati u nagradnom natječaju u kojemu tri čitateljice mogu osvojiti poklon bonove za shopping u Diesel trgovinama.

Prihvatite izazov portala Budi.IN, naučite sve stilske tajne svog najdražeg odjevnog komada i obnovite proljetni look!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije