Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Zašto zapravo ne treba pospremati krevet ujutro?

Umjesto pospremanja kreveta savjetuje se da se pokrivači slože na njegovu kraju i da se madrac tijekom dana prozrači
13. ožujka 2018. u 07:50 2 komentara 5392 prikaza
Krevet nije dobro pospremiti odmah nakon što se ustanete
Foto: Thinkstock

Kažu da uredan dom donosi i uredne misli, a za mnoge ljude to počinje pospremanjem kreveta ujutro. Ali stručnjaci kažu da to donosi više štete nego koristi. 

Jang Dan Sve je isto... Sve je šokiralo otkriće o voditeljici prognoze: 'Ona je boginja...'

"Svake noći vaš madrac treba upiti oko pola litre vlage, uglavnom znoja", kaže Claudia Wieland iz njemačkog saveza proizvođača madraca. "Važno je da se ta vlaga ponovo otpusti s madraca tijekom dana", jer se u suprotnom stvaraju idealni uvjeti za pojavu stjenica i ostalih jezovitih sićušnih stvorenja. Umjesto pospremanja kreveta Wieland savjetuje da se pokrivači slože na njegovu kraju i da se madrac tijekom dana prozrači.

Ako vam se ne sviđa da madrac bude otkriven cijeli dan, Wieland sugerira da tako ostane barem dok ne popijete kavu i ne doručkujete. 

Luka Rok i Bojan završio avanturu Iznenađenje iz Big Brother kuće: Luka Rok iznenada izbačen! Davor Ivo Stier i Andrej Plenković PISMO ČLANSTVU Oštar odgovor Stiera Plenkoviću: Uvredljivo je reći da nismo razumjeli Istanbulsku konvenciju WC simptomi Mokrite više od šest puta na dan? Evo što to može značiti

 

RBA
INVESTIRANJE JE PRIRODNO
Kako je to živjeti pored Dunje? U svakom slučaju, potaknula me na razmišljanje – koji je moj cilj?

A1 izdvaja za Vas

  • Makava:

    A prije koji mjesec članak "zašto treba pospremiti krevet ujutro". 🤔

  • Avatar Ivo Hrvatina
    Ivo Hrvatina:

    Zašto zapravo na zapadnom balkanu ne treba pospremati krevet ujutro jer preko ionako nisi navikao da operes zube, ruke ili jezik posle vrijeđanja i psovanja svega onoga sto nemas kulture i razvijenosti da shvačaš i prihvacas ?