Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završio avanturu

Iznenađenje iz Big Brother kuće: Luka Rok iznenada izbačen!

Luka Rok i Bojan
Foto: RTL
1/2
12.03.2018.
u 20:59

Zbog nepoštovanja tjednog zadatka došao je u konflikt s Orkyjem nakon čega je zatražio razgovor s Big Brotherom u kojem je odlučio napustiti show

Nakon 41. dana provedenog u Big Brother kući, Luka Rok Medunović završava svoju reality avanturu.

Zbog nepoštovanja tjednog zadatka došao je u konflikt s Orkyjem nakon čega je zatražio razgovor s Big Brotherom u kojem je odlučio napustiti show.

Big Brother dao mu je 24 sata za donošenje konačne odluke. No, nakon izlaska iz ispovjedaonice, Luka Rok počeo je vrijeđati produkciju zbog čega je automatski izbačen iz kuće.

– Tijekom svog boravka u kući pokazao sam da sam dosljedan, tako da ne bih promijenio ni odluku da nakon 24 sata napustim kuću. Ovo mi je bilo jedinstveno i lijepo iskustvo u kojem sam spoznao koliko je sloboda neprocjenjiva. Sigurno ću se nastaviti družiti s Anezi kako bismo porazgovarali o svemu što se događalo u kući i kako bih joj se ispričao za neke izgovorene riječi – kazao je Luka Rok.

Što se sve dogodilo u Big Brother kući, možete pogledati u emisiji u utorak u 21:30.

Luka Rok i Bojan
1/50

Komentara 10

PR
propalismoFranjoskroz
21:18 12.03.2018.

Nafta poskupila, sto je sa bananama??

80
8.000 eura, 8.000 eura!
00:06 13.03.2018.

Ovakve debilske članke bi trebalo bojkotirati, nikakav komentar !

RI
rightside
18:19 13.03.2018.

joooj, bas mi ga je zao,, ko i plenkovica kad izgubi na izborima sve sta se moze izgubit,,i ne nisam navijac partije i komunista,,))) zelim hdz-u uspjesnu buducnost,,isterajte ove glumce iz svojih redova i bicete ultra jaka stranka,, ljudima je dosta foliranata i prvenstveno prevrtljivaca,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije