Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogao vjerovati

Zbog neobičnog zahtjeva šefa na slobodan dan, zaposlenik dao otkaz: 'Stvarno je pretjerao'

shutterstock
05.04.2022.
u 11:26

Napisao je šefu da će lako pronaći posao negdje drugdje te da se zasitio njegovog ponašanja.

Svađe sa šefom na poslu veliki su problem, a kako postajemo iskusniji u svojim karijerama, prilično dobro učimo kako da ih izbjegnemo. No, ishod nekad može biti i drugačiji, što je pokazao slučaj jednog barmena. Bilo mu je dosta nerazumnih zahtjeva svog šefa podijelio je brutalan način kako je dao otkaz kada mu je bilo dosta svega, prenosi Mirror.

U postu na Redditu, sada bivši barmen, objavio je niz poruka koje je razmijenio sa svojim poslodavcem, koji je čekao do 3 sata ujutro kako bi rekao svom zaposleniku da treba doći na smjenu na poslu za svega osam sati.

Na fotografijama, ​​vlasnik bara traži od zaposlenika da dođe tog dana u 11 ujutro na smjenu koja će završiti u 22 sata. Kad on ljubazno odgovori da neće prihvatiti smjenu jer je već prije tražio slobodan dan, šef postaje uporniji. Bijesan na nerazuman zahtjev, barmen pita svog šefa zašto ga traže da dođe na posao samo osam sati prije smjene.

Konobari poručuju: Nemojte ovo raditi, od toga nam se diže kosa na glavi!

1/8

Foto: Reddit

Također objašnjava da je bio vani i popio nekoliko pića i da ne želi doći na posao mamuran, i to na dan koji je trebao imati slobodan. Ipak, šef inzistira da dođe na posao i odradi cijelu smjenu.

"Moraš ostati spreman za posao. Previše popiti nije dobro ako ne možeš biti spreman na promjene. Ponekad se stvari jednostavno dogode i moramo pokrivati ​​jedni druge”, tvrdio je njegov šef u porukama.

Tada je ton razgovora eskalirao, a barmen dovodi u pitanje logiku svog šefa u traženju zaposlenika da ne pije u slobodno vrijeme. Dodaje, da su mu prije rekli o problemu s manjkom zaposlenika, možda bi bio skloniji odustati od slobodnog dana. Također je pitao svog menadžera zašto ne može sam obaviti smjenu ako je toliko očajan za osobljem.

Nakon burnog dopisivanja, šef odgovara upozorenjem da moraju obaviti razgovor o stavu barmena. No, tada je već bilo jasno da je zaposleniku dosta i da je odustao od razgovora i od svog posla. Napisao je šefu da će lako pronaći posao negdje drugdje te da se zasitio njegovog ponašanja.

Shvativši da je možda pogriješio u otuđivanju svog zaposlenika, šef ga zamoli da ga nazove i inzistira da griješi jer je pijan, no barmen jasno daje do znanja da ostaje pri svojoj odluci.

Ova mjesta mnogi zaborave očistiti, a puna su bakterija!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije