Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI SAVJET

'Zaručeni smo 15 godina, a on i dalje ne planira vjenčanje. Trebam li ga ostaviti?'

Shutterstock
04.04.2022.
u 09:30

Zanima je zašto on ne želi njihovu vezu učiniti službenom, i razmišlja treba li ostati s njim ili pronaći nekoga tko će se htjeti vjenčati s njom

– Moj zaručnik ima 53 godine, a ja imam 51. Zaručeni smo više od 15 godina, a zajedno smo 25 godina. Na početku naše veze složili smo se da su brak i djeca definitivno naši planovi za budućnost. Nakon što se rodio naš prvi sin, pa drugi, mislila sam da će na redu biti vjenčanje. Nakon što nije došlo do prosidbe, rekla sam mu da se moramo vjenčati ili ću ga ostaviti. Zaprosio me, ali i dalje nema vjenčanja – napisala je jedna žena za The Sun.

Znanstvenici tvrde: Ovo je najlakši način da prebolite prekid veze

1/5

Njezin partner svaki put joj kaže da si to trenutačno ne mogu priuštiti ili da nije pravo vrijeme za vjenčanje, no njoj je već dosta toga. Zanima je zašto on ne želi njihovu vezu učiniti službenom i razmišlja treba li ostati s njim ili pronaći nekoga tko će se htjeti vjenčati s njom. S druge strane, brine je pomisao da se ni drugi muškarci njenih godina neće htjeti vjenčati.

– Vaš partner je lagao i obećavao vam da će to biti dio vaše budućnosti, a nije to planirao. Možda on zapravo i ne shvaća koliko je vama važan brak pa biste trebali s njim sjesti i iskreno porazgovarati. Recite mu da stalnim odgađanjem vjenčanja dovodi u pitanje vašu budućnost. Pitajte ga što ga točno sprečava u sklapanju braka i postoji li neki određeni problem. Ako kaže da nikada nije vidio sebe i vas u braku, onda se zapitajte želite li uopće ostati u takvoj vezi – odgovorila joj je Deidre. 

Koji su najljepši ljubavni stihovi svih vremena? "Pjesma nad pjesmama iz Biblije", "Crvena jabuka..."

Ključne riječi

Komentara 4

ZD
zdravljak
10:16 04.04.2022.

Naravno da ne. kad napuniš 96, onda kreni sa životom!

MI
Milas
10:01 04.04.2022.

25 godina su zajedno, 15 godina su zaruceni, imaju dva sina a ona hoce brak! Pa kaj to nije brak? Koliko ja shvacam, njoj fali papir, ceremonija vjencanja i to je sve. Zakonski su ovakve veze izjednacene s onima sluzbeno vjencanima tako da i taj dio otpada. Ako joj ceremonija toliko fali trebala je na tome inzistirati prije 20 godina i prije rodjenja djece.

Avatar yumamic
yumamic
09:55 04.04.2022.

Ne. Probajte još 15 godina pa možda onda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije