Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije ju strah

Zbog filera u usnama dobila alergijsku reakciju, ali ne mari: 'Neću stati'

TikTok
27.11.2020.
u 12:30

Tijekom godina Anna je odlazila u različite neprovjerene i sumnjive klinike za estetske zahvate, iz kojih je nerijetko znala izaći s natečenim usnama i licem.

Anna Paul (21) iz Australije, nije voljela izgled svojih prirodnih usana, pa se odlučila na ugradnju filera. No, procedura nije dobro prošla i dobila je alergijsku reakciju od koje su joj usnice nateknule, kako prenosi The Sun.

Morala je ići na vađenje filera, proces koji joj je bio bolniji nego ubrizgavanje, ali Anna otkriva kako ne planira odustati od povećanja usnica. Prvi put je na tretman filerima otišla na 18. rođendan, a od tada ih je ponovno primila još 15 puta u posljednje tri godine.

@annapaul_

Why are my lips this colour though omg HAHAHAH ##lipinjections

♬ original sound - Anna Paul

Tijekom godina Anna je odlazila u različite neprovjerene i sumnjive klinike za estetske zahvate, iz kojih je nerijetko znala izaći s natečenim usnama i licem. Zadnja injekcija koju je imala uzrokovala joj je alergijsku reakciju.

- Fileri za usne zapravo su počeli odlaziti u vrh mojih usana, tamo gdje ne bi smjeli biti. Stoga sam ih morala izvaditi i krenuti ispočetka. Bilo je oko četiri puta bolnije od prvotnog ubrizgavanja. Osjećala sam se kao da mi ubrizgavaju kiselinu u usne - ispričala je Anna.

Cijelu stvar podijelila je na svom TikTok profilu, gdje je dobila brojnu podršku od svojih pratitelja, ali mnogi su je savjetovali da odustane i ostavi svoje usne kakve jesu. Međutim, Anna kaže kako neće stati dok ne dobije usne kakve želi.

Potrošila je 12,5 milijuna kuna na operacije i nije joj dosta: liječnike je tjerala da laju:

1/7
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar zoster1
zoster1
21:50 27.11.2020.

Tak izgleda i moja frendica..Kao da ima picku ili hemeroide na licu...i kaj je najgore...mi ju podhebavamo, a ona fakat misli da je zgodna !!!!

MC
Mcro
02:09 28.11.2020.

Kako se ljepe cure sjebu sa nakaradnostima.. Ovaj šupak od usana, počerupavanje obrva u stilu dječjeg crteža, pa crtanje njih hahaha, pa sveta frizura koja se gladi ko posljednja dlaka na svjetu i pripadajuća grimasa s čvaljama, pa one šugavoće poljepite u glavi... Vidio sam jednu u n.zg. Sa usnama napuhanim ko krofna.. Poslje sam čuo da je umrla od toga, jbg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije