Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razgibajte mozak

Zagonetka za početak tjedna: Možete li pronaći tri jabuke među rajčicama?

Gergely Dudás
29.08.2022.
u 07:00

Živopisna mozgalica sadrži tijesno zbijenu kolekciju rajčica te jabuke skicirane istom crvenom bojom

Poznat je po svojim viralnim mozgalicama i zagonetkama, a sada je karikaturist Dudolf izazvao korisnike društvenih mreža da pokušaju riješiti jednu zanimljivu mozgalicu i pronaći tri crvene jabuke skrivene među rajčicama, kako piše Daily Mail.

Foto: Gergely Dudás

Ovo su najpoznatije optičke iluzije koje će vas itekako zbuniti!

1/5

Njegova živopisna mozgalica sadrži tijesno zbijenu kolekciju rajčica te jabuke skicirane istom crvenom bojom. Oni koji se prihvate izazova morat će biti oprezni kako bi uočili male crvene jabuke koje daju sve od sebe da ostanu skrivene.

Međutim, ako ne možete pronaći skrivene jabuke i treba vam malo pomoći u rješavanju zagonetke, evo traga. Pokušajte pogledati gore desno, dolje lijevo i središte slike.

Ako još uvijek ne možete pronaći odgovor, pogledajte rješenje:

Foto: Gergely Dudás

Mack (17) je postao najmlađi pilot koji je samostalno obletio svijet:

Ključne riječi

Komentara 1

SE
sedam
11:48 29.08.2022.

Našao sam i 3 rajčice među jabukama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije