Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savjetuje mama na Instagramu

Jednostavan trik kako osvježiti jastuk na kojem spavate – bez pranja u perilici

Instagram/lynsey_queenofclean
13.03.2024.
u 10:42

Eksplozija vrućeg zraka u sušilici rublja osvježit će jastuk jer je će visoka temperatura u samo 20 minuta ubiti sve bakterije, napisala je ova mama na Instagramu

Jedno od vječnih muka u kućanstvu. Jastuci se brzo prljaju bez obzira na zaštitu koju pruža jastučnica jer i do njih dođu prašina, znoj i grinje, a u perilici rublja ne bi ih trebalo često prati jer se većina punjenja tako uništava. No, ne mora uvijek tako biti. Instagram korisnica Lynsey Queen of Clean pokazala je zato u svom videu kako njeni jastuci i bez pranja dugo ostaju čisti i izgledaju kao novi.

Muči vas pitanje kako se riješiti plijesni u domu? Evo odgovora!

1/11

– Eksplozija vrućeg zraka u sušilici rublja osvježit će vaš jastuk jer će visoka temperatura u samo 20 minuta ubiti sve bakterije – napisala je na Instagramu.  Iako njen savjet vrijedi za većinu jastuka, Lynsey upozorava da u sušilicu ne stavljate jastuke od memorijske pjene.

Ova mama troje djece i zaljubljenica u čišćenje predlaže i da jastuk promijenite barem jednom u dvije godine. "Ako vam više ne nudi potporu i kvrgav je, vjerojatno trebate novi", kaže ona i savjetuje brzi test: jednostavno preklopite jastuk na pola i ako se ne vrati u prvobitno stanje, vrijeme je za kupnju novog.

"Odlično, hvala vam što stalno s nama dijelite svoje savjete", napisala je jedna od nekoliko tisuća pratiteljica, a većina je rekla da će ovo i sama isprobati, prenosi The Sun.

>>Članak je izvorno objavljen 2022. godine

FOTOGALERIJA Ovo je 10 najdužih tunela u Hrvatskoj: Znate li koji je na prvom mjestu?

1/11

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

IV
Ivekivek1
09:39 28.08.2022.

Pitaj guske!

DU
Deleted user
00:30 27.08.2022.

A kako ja da očistim svoje jastuke bez pranja moji su od guščjeg perja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije