Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Schwarzkopf Cro-A-Porter

Za žene asimetrični slojevi, za muškarce suknje i tunike

Spirit by T.B.
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/31
03.10.2014.
u 10:00

Xenia Design pokazala je da moderne krojeve mogu nositi i žene ozbiljnijih godina, a Etna Maar uspjela je zasjati i na mračnoj pisti

Viktor Drago, pokretačka snaga Cro-A-Portera, odavno je pokazao da zna u Zagrebu pronaći nove, zanimljive modne prostore.

Tako je ovojesenski Schwarzkopf Cro-A-Porter smjestio na dvije lokacije: u Muzej automobila Ferdinand Budicki i hangar Croatije Airlinesa na zagrebačkom aerodromu.

Zanimljivo i drukčije. Na žalost, prvu večer u Muzeju automobila pokvarile su tehničke poteškoće sa svjetlom, pa je tako pola revije Etna Maar proteklo u mraku.

Razbijački dojam

Bila je to večer posvećena avangardnoj modi, a najbolje kolekcije bile su one Tomislava Bahorića koji stoji iza brenda Spirit by. T.B., Xenia Designa i upravo Etna Maar Andrijane Subotić Pjajčik, čija je kolekcija zanimljivih kaputa i haljina uspjela zasjati čak i u mraku.

Foto: Marko Prpić/Pixsell

Nova kolekcija Spirit by T.B. nastavlja prepoznatljiv autorski rukopis ovog kreatora. On na pistu i na ulice šalje novodobne urbane ratnike, a tom pomalo "razbijačkom" dojmu ne smetaju ni tunike ni suknje na muškarcima.

Foto: Marko Prpić/Pixsell

Xenia Design ponovno se igra slojevima i asimetrijom, a specifičnim odabirom modela (na pisti su bile i žene ozbiljnijih godina) dokazuje da ovakva odjeća nije samo za mlade već da je samo treba znati nositi.

Etno Japan

Kolekcije koje su pokazali mlađi autori, a vidjeli smo kreacije Vedrana Mastele, Marija Vijačkića, Borisa Ćalića i Evena Easta, samo su dokaz da zanimljive ideje ne moraju uvijek dati i zanimljivu modu.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Tako nova kolekcija Evena Easta koketira s etno Japanom, daje ga u modernističko futurističkoj varijanti, ali zapravo to je u samim modelima tek lagano naznačeno, dok sam styling revije (s nevjerojatno nespretnim blokovima drva koji su glumili japanke) sugerira da je autor ipak htio nešto sasvim drukčije.

>>Pogledajte nesvakidašnji događaj u Zračnoj luci Zagreb

>>Šteta što svi dečki nisu tako zgodni i sa stilom kao oni koje na pistu pošalje T.B.

>>TOP 5 kaputa s potpisom Etne Maar za koje želimo da nas griju ove zime

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije