Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONALAZITE LI SE?

Vidovnjakinja objasnila što nam snovi poručuju: 'Sanjate da padate? Preuzmite kontrolu!'

Shuttershock
16.05.2022.
u 11:30

Ako želite da prestanete sanjati da vas partner vara, recite si da vrijedite, vratite kontrolu i prestanite se bojati!, rekla je.

Od ispadanja zubiju do fizičke prevare, snovi su način na koji podsvijest pokušava s nama komunicirati, objasnila je na svom TikTok profilu @electrasoul444 vidovnjakina i medij ElectraSoul.

Ovo su najbolje optičke iluzije koje će vas itekako zbuniti

1/5

- Jeste li se kad probudili i shvatili da opet sanjate isti san koji ste već nekoliko puta sanjali i da biste htjeli znati što on znači? - pita ona i dodaje da, iako nemaju naravno svi snovi neko dublje značenje, mnogi ipak ukazuju na nešto u podsvjesti.

Proganjanje

ElectraSoul objašnjava da ovaj san imaju mnogi, a obilčno znači da postoji nešto s čim se još nismo suočili, a trebali bismo, te
savjetuje da svatko sam sebe preispita i razmisli što bi to moglo biti.

Ako sanjate da vas netko proganjaju, dodaje, to može značiti i da ćete savladati nekog svog neprijatelja i pobijediti u 'bitci' s njim.

Padanje

Ovo je prilično uobičajen san, a znači da moramo biti jači u donošenju odluka, odnosno da nešto trebamo izabrati i onda se toga i držati.

- Snovi s padanjem ili propadanjem mogu značiti i da ne osjećamo kontrolu nad svojim životom, a Electra savjetuje da ju pokušate vratiti i da drugima ne dopuštate da vas koče.

@electrasoul444 meanings behind common dreams 🌙✨ #electrasoul #spiritualdreams #dreammeanings ♬ Lofi nostalgic old music box(833007) - NARU

Otmica

Snovi u kojima smo oteti mogu značiti da se nismo u potpunosti reaizirali, te da potiskujemo svoju narav, kreativnost ili nešto treće.

- Sputani ste da budete osoba kakva biste trebali biti. Morate zakoračiti i prestati se bojati - poručila je vidovnjakinja. 

Još jedan mogući razlog zašto sanjamo snove o otmici je taj što se osjećamo sputano u postizanju nekog svog velikog i cilj u svom životu, a da bismo napredovali trebamo se, dodaje, osloboditi tjeskobe.

Ispadanje zubiju

Snovi o ispadaju zubiju mogu značiti da smo suočeni s odlukom ili situacijom s kojom se ne znamo nositi. 

- To može uzrokovati osjećaj da nemate kontrolu ili da ste slabi - objasnila je.

Ovi snovi također, kaže, mogu predstavljati nesigurnost, gubitak samopouzdanja i osjećaj prevelikog stres. ElectraSoul predlaže da odvojimo vrijeme za ublažavanje tog stresa i pokušamo ne dopustiti vanjskim silama da nas previše utječu.

Preljub

Srećom, to što smo prevareni u snovima ne znači da smo i u stvarnom životu, a san o preljubu je još jedan san koji pokazuje nesigurnost.

- Ne cijenite sebe, ne osjećate se važnim i ne znate kako drugi vide išta dobro u nama - rekla je i savjetovala manje strog pristup prema sebi samima.

- Ako želite da ovaj san prestane, recite si da vrijedite, vratite kontrolu i prestanite se bojati! - poručila je vidovnjakinja, a prenio The Sun.

Jednojajčane blizanke zaručene za istog muškarca: "Želimo biti trudne u isto vrijeme"

Ključne riječi

Komentara 1

KU
kuramela
17:26 16.05.2022.

Hitno preuzmite kontrolu i više nećete padati, hahahaha, a ako sanjaš da ti netko krade novac, odmah nekoga operušaj da se to ne dogodi tebi nego njemu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije