Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiva mozgalica

Većina ljudi odustane: Možete li vi pronaći snježnu pahulju među pticama?

The French Bedroom company/Elizabeth Ockford
22.01.2022.
u 16:04

Igračima je u prosjeku potrebno 7 minuta i 23 sekunde da pronađu rješenje

Mozgalica, koju je kreirala tvrtka The French Bedroom Company u suradnji s dizajnericom tapeta Elizabeth Ockford, sadrži brojne ptice, leptire i cvijeće. No, kako piše Daily Mail, među tropskom idilom skrivena je jedna snježna pahulja, koju je gotovo nemoguće uočiti.

Foto: The French Bedroom company/Elizabeth Ockford

Ovo su najpoznatije optičke iluzije koje će vas itekako zbuniti!

1/5

Kreatori tvrde da je zadatak toliko težak da je igračima u prosjeku potrebno 7 minuta i 23 sekunde da pronađu rješenje. Ilustracija prikazuje šarene papagaje, leptire, papige i zlatne kaveze, ali gdje je pahulja?

Usmjerite oko na gornje kutove slike - vidite li je već? Ako ne možete pronaći dobro skrivenu pahulju, pogledajte rješenje:

Foto: The French Bedroom company/Elizabeth Ockford

Pogledajte za što sve možete koristiti tvrdi sapun u kućanstvu!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
15:23 23.01.2022.

Treba se dobro zagledati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije