Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrlo jednostavno

Uz ovaj trik avokado će ostati svjež i do tjedan dana: Samo treba napraviti jednu stvar

avokado
Thinkstock
15.05.2020.
u 07:00

Ako vam se često dogodi da vam jedna polovica avokada posmeđi nakon samo jednog dana, u rješavanju problema pomoći će vam ovaj trik.

Biranje pravog, ne pretvrdog niti premekanog avokada zna potrajati, ali ne i njegova svježina. Ogulimo ga i jednu polovicu ostavimo u hladnjaku za drugi dan, ali već sat, dva nakon ta polovica posmeđi. No jedna žena na svom TikTok profilu podijelila je odličan trik kako da avokado ostane svjež i do tjedan dana, prenosi BuzzFeed.

U jednom videu korisnica TikTok pokazala je kako je trik za očuvanje avokada zapravo u njegovom rezanju i korištenju. Prvo što trebate napraviti je odrezati vrh avokada, a ne po sredini. Zatim uzmete žlicu i uzmete koliko vam je avokada potrebno te ostatak spremite u hermetički zatvorenu posudu.

@marg13d

##mindblown ##cookinghack ##cookinghacks ##avocado ##lifehack ##tiktoklifehacks ##lifehacks

♬ original sound - margaretdrisi

Prilikom svakog idućeg korištenja samo žlicom izvadite avokado, tako što ćete žlicom kružiti oko njegove sjemenke, koju nemojte vaditi. Avokado je tako zaštićen svojom kožom i nije u potpunosti izložen pa ostaje svjež i zelen. Nakon tjedan dana možete primijetiti malene smeđe točkice, ali avokado će vam i dalje biti svjež.

Pogledajte kako održavati težinu nakon 50. godine:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije