Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije joj jasno

Teta iz jaslica na TikToku: 'Roditelji "vraćaju" djecu da im promijenim pelene, zašto misle da uživamo u tome?'

thenursery_nurse
26.11.2021.
u 09:30

Iako je dijete prljavu pelenu odlučilo sačuvati za mamu, ona ga je vratila k meni da ga ja presvučem jer 'to radim bolje' - ispričala je.

Vrtićka teta koja inače kao medicinska sestra brine za bebe u jaslicama otkrila je najiritantniju stvar koju roditelji rade; nakon što uzmu svoju djecu iz vrtića; vrate ih da im tete opet promijene pelenu.

Na svom je TikTok računu @thenursery_nurse tako prepričala svoj nedavni razgovor s jednom mamom koja je došla po svoje dijete, da bi se nekoliko trenutaka kasnije vratila... Na pitanje je li nešto zaboravila, mama je odgovorila da nije, 'ali se dijete pokakalo u pelenu čim ga je stavila u autosjedalicu'. 

- Iako je dijete to odlučilo sačuvati za mamu, mama ga je vratila k meni da ga ja presvučem jer 'to radim bolje' - ispričala je.

@thenursery_nurse

Nursery Life: We must love nappies 😂 #nursery #nurserynurse #nurserylife #daycare #childcare #nappies #parents

♬ Everyday, heartwarming, cute, animals, pets(954234) - TAKACHAN

- Vi to radite svaki dan i sigurno to volite... - rekla joj je mama.

- Ne znam zašto roditelji pretpostave da je nama to užitak - kaže teta u svom videu koji je pogledan čak  845 tisuća puta, a mnogi su ga i komentirali.

- Kakav roditelj očekuje da netko drugi mijenja pelene njegovom djetetu? - komentirala je jedna žena, s kojom se većina složila.

- Moj sin to redovito obavi kad ga skupim iz vrtića, no nikad mi nije palo na pamet da ga vratim teti na presvlačenje - podijelila je druga i zaključila: "Nakon što pokupiš svoje dijete, to je tvoja odgovornost!"

- Ja svom zabranim da vrši veliku nuždu ako je teti smjena završila - našalila se jedna mama.

Tata je vođa krda, ali čim je stigla beba, mama je postala glava kući

1/4
.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije