Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
it djevojka

Taylor Swift – konačno country pjevačica koja ima stila!

taylor swift (1)
Foto: PIXSELL
1/4
27.12.2011.
u 14:55

Iako su country pjevačice poznate po kičastom odijevanju i često su pojam neukusa, mlada Taylor Swift pokazuje da nove generacije mogu spojiti ljubav prema glazbi i odličan smisao za modu

– Uvijek pišem pjesme o životu. I ako si užasan prema meni, napisat ću pjesmu o tebi i neće ti se svidjeti. Tako ja funkcioniram – iskrena je miljenica američkih tinejdžera Taylor Swift (21).

Ljupka, savršena i talentirana najčešće su riječi kojima američki mediji opisuju ovu mlađahnu country-pop pjevačicu koja sama piše tekstove svojih pjesama. The New York Times prepoznao je vrijednost njezinih stihova te opisao Taylor kao “jednu od najboljih pop-skladateljica, koja je više u kontaktu sa svojim unutrašnjim životom nego većina odraslih”.

S deset godina je počela pisati pjesme i nastupati na karaoke-natjecanjima i sajmovima oko rodnog grada Wyomissinga u Pennsylvaniji, a dobar dio djetinje vrckavosti i “sajamskog veselja” zadržala je i danas. To se najbolje vidi u izboru odjeće koju nosi, a zajednički nazivnik njezina modnog imidža bio bi “neopterećeno veseli cvjetni stil prikladan njezinim godinama”.

Jednom prilikom je izjavila “kako ne želi da ljudi za nju misle da je seksi”, a stilski je i dosljedno gradila sliku o sebi kao djevojci iz susjedstva koja je modno dijametralno suprotna dojmu koji žele ostaviti Rihanna ili Lady Gaga.

– Moj čedniji izgled nije karijerna odluka zbog imidža slatkice, već jednostavno moja životna odluka. Volim nositi prekrasne haljine za crveni tepih i isprobavati nove stilove, ali ne osjećam se ugodno ako pokazujem previše tijela. U privatnom životu ne nosim minijaturne krpice koje više otkrivaju više nego što skrivaju, pa zašto bih onda takvu odjeću nosila na snimanjima? – odlučno je u jednom intervjuu objasnila mlada Taylor.

Stilisti je više i ne pokušavaju “razgoliti” jer su shvatili da kada ona kaže ne, to zaista i znači ne. No bilo bi pogrešno misliti da je Taylor Swift prava čistunka koja se ne poigrava s vlastitim seksepilom što i potvrđuje, primjerice, njezin izbor minijaturne haljine posute šljokicama Zuhaira Murada koju je nosila na Vanity Fair Oscar partyju 2011. Zbog aristokratske puti i nježnih plavih uvojaka, gdje god da se pojavi, uvijek djeluje graciozno i odmjereno, bilo da nosi naglašeno seksi mini-haljinu Roberta Cavallija ili pak sofisticiranu bijelu balsku haljinu Ralpha Laurena.

Na crvenom tepihu često je se moglo vidjeti u damskim kreacijama Elija Saaba koje potvrđuju da Swift polako napušta djevojačke kombinacije, dok privatno zadržava mladenačku nonšalanciju noseći traperice, široke košulje i rokerske čizme.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije