Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Tata se bacio pod vlak s kćeri u rukama, djevojčica čudom preživjela

Muškarac se odlučio baciti pod vlak, a sa sobom je povukao i kćer od pet godina koja je i dalje živa zahvaljujući dobrim ljudima
24. rujna 2019. u 11:20 6 komentara 18631 prikaza
Foto: Screenshot Youtube

Fernando  Balbuena-Flores (45) u ponedjeljak ujutro u 8 sati, za vrijeme najveće gužve u Bronxu u New Yorku, skočio je pod vlak koji je bio u pokretu. Za ruku je držao i svoju kćer koja je prošla samo s nekoliko ogrebotina.

 | Autor : Screenshot ABC News Foto: Screenshot ABC News

Užas Muž i žena rezali nokte u vlaku dok su ih drugi gledali s gađenjem

Dvojica muškarca koja su se našla u blizini pomogla su i spasila djevojčicu, Vozaču su pokazivala da zaustavi vlak, piše Lad Bible.


"Hvala vam svima na pomoći. Molim vas da poštujete moju bol. Dijete je u savršenom stanju, zahvaljujući Bogu i anđelima koji su se pobrinuli za nju. Sve je dobro, osim odsutnosti mojeg muža", rekla je majka djevojčice Niurka Caraballo za ABC. 

Kakva sreća Slučajno bacio 153 tisuće kuna u smeće, a nekoliko dana kasnije vratili mu novac

Svjedoci kažu kako je tata bio miran i razgovarao na telefon sa svojom ženom kojoj je rekao da je voli i da vodi brigu o njihovoj djeci, a susjedi kažu kako je riječ o muškarcu koji je patio od depresije i nije uzimao potrebnu terapiju. 

Pogledajte kako se odjenuti na razgovor za posao: 

KiK prosinac
PROMO
Prolistajte novi KiK katalog i ne propustite super popuste!
 • Avatar Artoo Detoo
  Artoo Detoo:

  Dragi novinaru, imenica "kći" se u hrvatskom jeziku sklanja (deklinira) u instrumentalu: (s) "kćeri". Znači, u naslovu treba biti: "...bacio pod vlak s kćeri...." umjesto srbizma "kćerkom". Molim ispraviti i prije objavljivanja predati na lekturu.

 • Pepica.Pušić:

  Psihičke bolesti su bolesti 21.stoljeća. Teško je u ovo stresno, materijalističko, bezdušno doba sačuvat mentalno zdravlje! Vodite računa o svojim bližnjim i volite ih, pomažite svakome kome vidite da pomoć treba. Tako ćete se i vi bolje osjećat!

 • Ivan333:

  Baš s bolesno kad s svuda vide s srbende. Kaj s ne razumješ da ima čovjeke ovdje koji odrasli još u jugi. Bolje s svati to...