Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas

Muž i žena rezali nokte u vlaku dok su ih drugi gledali s gađenjem

24.07.2019.
u 16:40

Iako su zamoljeni da maknu noge sa stolića, odbili su to učiniti i nastavili uživati u vožnji na svoj način

U brzom vlaku u Kini jedan je par odlučio rezati nokte na nogama u vožnji, a kasnije su bose noge stavili na stol. Žena i muškarac putovali su u Jinan u kinesku provinciju Shandong i usput su rezali nokte na nogama na užas svih putnika.

Sve je snimio putnik koji nije mogao vjerovati što se događa. "Bili su jako glasni kada su sjeli u vlak. Do tada je bilo tiho i svi su bili ljuti zbog njihove galame. Onda su odjednom skinuli cipele i počeli rezati nokte na nogama, a potom su stavili bose noge na stolić", rekli su svjedoci ovog neobičnog događaja.

Odrezani nokti padali su posvuda, na pod, ali i u čašu vode koja se nalazila na stoliću, piše Daily mail. Neki od putnika zamolili su ih da maknu noge, ali par je to odbio. Video je postao viralan na kineskom Twitteru, imena Weibo gdje su se ljudi zgražali u komentarima. "Zaslužuju jedno drugo", "Odvratni su", "Trebalo bi im zabraniti ulazak u vlak".

Pogledajte kako se odjenuti po vrućinama:

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
18:11 24.07.2019.

Nista nepoznato. Gdje je god komunizam vladao takvo nesto postaje komunistima dio njihove uzvisene kulture.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije