Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više od 1000 tetovaža

Svakog dana karantene napravi novu tetovažu: 'Približavam se 44. i ponestaje mi mjesta'

Instagram
30.04.2020.
u 16:45

Tijekom izolacije izgubio je pojam o vremenu pa je odlučio svoje tijelo iskoristiti kao kalendar. Svaki dan izolacije samostalno si napravi novu tetovažu.

Zbog trenutne situacije s pandemijom koronavirusa, većina ljudi ne zna koji je dan u tjednu. Jedan muškarac odlučio je stati tome na kraj i počeo je novi, pomalo nekonvencionalni kalendar - na svom tijelu, prenosi metro.co.uk. 

Chris Woodhead, 33, iz Londona odlučio je svaki dan izolacije dodati novu tetovažu na svoje tijelo kako bi prati koliko vremena prolazi. Inače je profesionalni tattoo majstor, a sada svaki dan sam sebi tetovira motiv koji je nekako povezan s njegovom izolacijom. Neke od tih tetovaža uključuju natpis NHS (Nacionalna zdravstvena služba Ujedinjenog Kraljevstva) na prsima te pitanje ‘Kada će ovo završiti?’ na stopalu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Self-isolation tattoo no.14

Objavu dijeli Chris Woodhead (@adverse.camber)

Ujedinjeno Kraljevstvo je započelo s izolacijom 23. ožujka, ali Chris je nekoliko dana prije krenuo sa svojim tetovažama. Sada se približava 44. tetovaži, ali više nema slobodnog mjesta na svom tijelu za nju. “Ideja je počela da bih imao neku strukturu u svom dosadnom životu. Onda sam shvatio da sam se počeo oslanjati na tu rutinu i veselio se što imam nešto raditi svaki dan”, rekao je Chris.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Self-isolation tattoo no.9

Objavu dijeli Chris Woodhead (@adverse.camber)

Najteža stvar je pronaći slobodno mjesto za nove tetovaže. “Imam više od tisuću tetovaža. Tetoviram se zadnjih 15 godina. Trenutno sam na 44. samostalnoj tetovaži i nema prostora, ali i dalje mogu popuniti stare tetovaže. Uvijek sam volio izazove”, priznao je. 

Pogledajte koliko Zagrepčani poznaju stare purgerske riječi:

Komentara 1

Avatar ElizabethAV75
ElizabethAV75
14:36 01.05.2020.

w︆︅w­︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅­︆e­­­­x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅­u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije