Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuno druga djevojka

Na tetovaže potrošila 180 tisuća kuna, a ovako je prije izgledala

Instagram
22.04.2020.
u 15:15

Na svoje tetovaže potrošila je gotovo 180 tisuća kuna, a sada je na društvenim mrežama zapanjila ljude kada je pokazala kako je izgledala prije svoje prve tetovaže.

Amber Luke postala je popularna na društvenim mrežama zbog svog neobičnog izgleda. Tijekom svog života, potrošila je dvadeset tisuća funti na tetovaže, oko 180 tisuća kuna, kako bi svoje tijelo ukrasila raznim motivima. Sada je objavila fotografiju kojom je pokazala kako je izgledala prije svoje prve tetovaže, prenosi ladbible.com.

Amber, koja radi kao pomoćnica u salonu za tetoviranje, nije sasvim sigurna koliko točno tetovaža ima, prestala je brojati nakon 150, ali je sigurna da je od tada napravila još barem sto. Njezina najdraža tetovaža joj je na očnim jabučicama, koje je istetovirala tirkiznom bojom kako bi izgledala poput vile. 

Prije nego što je počela s tetovažama, Amber je izgledala potpuno drugačije. Za vrijeme izolacije, jedan pratitelj na Instagramu pitao ju je da podijeli kako je izgledala prije svoje prve tetovaže te je ona objavila fotografiju sa svoje maturalne. 

Foto: Instagram screenshot

Na svom Instagramu profilu objavila je još nekoliko fotografija njenog izgleda prije tetovaža te je zapanjila ljude jer je gotovo pa neprepoznatljiva. Uz tetovaže, Amber je modificirala svoje tijelo raznim postupcima, od razdvojenog jezika do silikonskih umetaka u očima i obrazima. No najponosnija je na svoju tetovažu očnih jabučica, zbog koje je bila slijepa gotovo mjesec dana. 

Za svoj izgled, kako sama kaže, dobiva puno pozitivnih komentara, iako ima i poneki negativan. “Stekla sam puno podrške i pohvale od stranaca, ali uvijek postoje oni bezobrazni komentari koji žele da se osjećaš nezadovoljna, ali im nikad ne dopustim da me povrijede. Uvijek kažem: Ako nemate ništa lijepo za reći, nemojte ništa ni reći”, ispričala je Amber. 

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode:

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
19:37 22.04.2020.

Zakaj da bude lijepa kada za novce može biti ružna? No, "degustibus non est disputandum", vrijedi i ovdje pa neka iz svoga tijela radi što želi. Meni je ružno, bez totovaža bila je ljepša.

DU
Deleted user
20:35 22.04.2020.

I onda krene tražiti posao. Baš dobar prvi dojam.

VO
volimnju
20:55 22.04.2020.

užas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije