Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANA RUCNER OTKRIVA

Suprug ima odličan ukus pa u kupnji često poslušam njegov savjet

02.12.2008.
u 15:05

Maleni Darian osvaja na prvu loptu. Odmah će nepoznatoj osobi reći zdravo i pružiti rukicu. U fotostudiju je pravi profesionalac. Spretno i veselo pozira, ali naravno da ga zanima i sve ostalo, od reflektora do kutova studija po kojima se trebalo loptati. Mama Ana Rucner ponosi se svojim dvogodišnjim sinčićem koji je očito centar njezina svijeta. Pa ipak u tom svijetu ima još mnogo mjesta. Na prvom je mjestu obitelj, a iza nje veliki dio pripada glazbi. S mladom violončelisticom razgovarali smo prije njezina velikog humanitarnog koncerta u KD “Vatroslav Lisinski”, što ga je s mamom Snježanom održala u četvrtak, 27. studenoga. Sav prihod od prodaje karate bio je namijenjen udruzi Anđeli iz Splita.

Dok se Darian veselo mota oko nas, jedno se pitanje nameće samo po sebi. Koliko vam se život promijenio od rođenja sina?
– Otkada sam postala majka, potpuno su mi se promijenili prioriteti u životu. Moj sin je ispred svega! Dva mjeseca nakon što sam diplomirala na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, u meni se javila golema želja da postanem majka. Suprug i ja smo o tome počeli razgovarati, shvatili smo da oboje želimo dijete i Bog nam je ubrzo darovao sina. Darian je željeno i obožavano dijete!

Unatoč malom djetetu, vrlo ste aktivni, uvijek u novim projektima. Kako sve stignete i što je trenutačno najaktualnije u poslovnom dijelu vašeg života?
– Imam jako puno ljubavi, strpljenja i energije za svoj posao. To je prijeko potrebno u stvaranju. Moj posao je glazba, umjetnost, a ona mi pruža mnoge mogućnosti za nove projekte. Čovjek treba imati ideje, ali i mogućnost da ih realizira. Ponosim se projektima koje sam napravila s Hippom, proizvođačem dječje hrane i kozmetike. Sve je počelo pozivom direktorice marketinga Hippa Nataše Negran koja je predložila suradnju. Nije riječ samo o reklamiranju Hipp kozmetike.



Upravo smo završili CD klasične glazbe “Za male anđele”, koji je namijenjen bebama, trudnicama i roditeljima, u suradnji s doc. dr. sc. Milivojem Jovančevićem koji je vrlo cijenjeni pedijatar, također pedijatar i mog sina. On je nadgledao stvaranje CD-a i puno pridonio svojim velikim iskustvom i znanjem. CD klasične glazbe za najmlađe prvi je takav na našim prostorima i svi smo ponosni.

CD “Za male anđele” naći će se u prodaji početkom prosinca, a kupit će se moći ekskluzivno u dm trgovinama. Prije toga na redu je bio humanitarni koncert. Koncert smo organizirali s jasnim ciljem: sva sredstva od prodaje karata namijenjena su udruzi Anđeli iz Splita, u sklopu humanitarne kampanje “Budi mi prijatelj”.

Svaka žena zna da dijete traži neiscrpnu ljubav, energiju i beskrajno mnogo vremena. Čega ste se morali odreći otkako ste mama?
– Kod mene ne postoji riječ odricanje. Biti majka najljepša je obaveza na svijetu, ali i vrlo zahtjevna. Kako sam jako zaposlena, nastojim sve obveze uskladiti i podrediti ih sinu i obitelji. To nije uvijek lako, ali uz dobru organizaciju i puno ljubavi sve je izvedivo.

Poznati ste po svom odjevnom stilu. Kako birate odjeću za scenu?
– Odjeća za scenu treba biti “scenska“, nikako svakidašnja. Kod mene ne postoje pravila, upravo to i jesam ja. Ono što uvijek nastojim jest da budem dostojanstvena na sceni, da je odjeća prilagođena instrumentu koji sviram i prostoru.

Kakav modni stil volite za slobodno vrijeme?
– Odijevam se vrlo jednostavno i najbitnije mi je da se ugodno osjećam. Slobodnog vremena imam jako malo, pa zapravo i ne razmišljam o odjeći, nego uzmem prvo što mi se nađe pod rukom.

Zna se da često i rado nosite domeće kreatore, počevši od modela Hippy Garden. Koliko pratite hrvatsku modu i što vam se u njoj najviše sviđa?
– Hippy Garden izuzetno cijenim, ali najviše volim nositi haljine salona mode Banovec. Silvija Banovec, predivna mlada žena, kreira mi haljine za sve bitnije koncerte i jako lijepo se slažemo u idejama i modelima koje stvaramo zajedno. Kod nas ima jako puno talentiranih mladih kreatora koji su vrlo inovativni. Posebno bih istaknula mladu kreatoricu Ivančicu Hrustić, koja s toliko strasti i ljubavi radi taj posao. Jako je maštovita, vrijedna i talentirana i to se vidi u njezinim kreacijama.



Utječete li na stil svog supruga?
– Moj suprug je svoj čovjek. Mogu mu tu i tamo sugerirati i čak me ponekad i sasluša. Ali on ima svoj stil koji njeguje godinama i koji mu odlično stoji. Ima odličan ukus i vrlo često on meni sugerira i odlazi u kupnju sa mnom. Divno je imati muškarca koji ima razumijevanja za kupnju, te na to gleda objektivno i ima strpljenja za ženu u dućanu, što nije uvijek lako!

Kakvi ste u šopingu? Promišljena ili impulzivna?
– Uvijek kupujem ciljano. Nisam od onih žena koje uživaju u kupnji i šeću se po dućanima. Za to mi nedostaje vremena. Kada primijetim da mi nešto nedostaje, raspitam se gdje ću pronaći odgovarajuću stvar, odem i kupim. Ali kada je o mom sinu riječ, tada se pretvaram u šopingholičarku. Njemu obožavam kupovati i tu ponekad nemam granicu. Ali to su posebne čari u kojima uživam i najsretnija sam što njemu mogu priuštiti sve što mu treba.

Kako uopće odoljeti predivnim stvarima za djecu?
– Teško, ali i tu treba imati granicu. Djeca kada su malena brzo prerastu garderobu, tako da ne treba pretjerivati u kupnji.

Što je važnije – dekorativna ili preparativna kozmetika?
– Ja se šminkam samo kada imam koncerte, inače ne. Preparativna kozmetika je kod mene na prvom mjestu, ali i dekorativna kozmetika je i te kako bitna. Mlada koža podnosi puno toga, ali treba je znati čuvati da i pod starije dane izgleda lijepo i zdravo.

Kakvu šminku volite?
– Kvalitetnu! Vrlo sam izbirljiva kada kupujem šminku i jako volim i cijenim Estee Lauder. To je kozmetika po mome ukusu, profinjena, s tradicijom, prilagođena je svakom tipu i dobi žene. Kod make-upa je bitno da je postojan i da izgleda što prirodnije.

Kakve mirise volite?
– Obožavam mirise! Tijekom cijele godine koristim Clinique Happy, no sada za zimu volim punije i senzualnije mirise. Trenutačno mi je najdraži novi miris Donne Karan “delicious night” koji mi je darovao suprug. Vi i sin ste zaštitna lica Hipp kozmetike i proizvoda za djecu.

Zašto ste odabrali baš njih?
– Suradnju smo počeli prije godinu dana. Od samog početka sam koristila Hippove proizvode za svoga sina i imam veliko povjerenje u njih. Kada su mi se obratili za suradnju bila sam oduševljena, jer stvarno i koristim tu kozmetiku. Da je to nešto što ne odgovara meni i mom sinu, nikada ne bih pristala na suradnju. Najviše mi se dopada milk lotion za tijelo, jer osim što odgovara mome sinu, odličan je i za mame, pa ga i ja svakodnevno koristim!

Pred nama su blagdani. Kako izgleda Božić u vašoj obitelji? Što je najvažnije: ugođaj, uređenje doma, darovi...?
– U našoj obitelji oduvijek se njeguje tradicija blagdana. Na Badnjak se uvijek svi okupimo, kitimo bor uz prigodne božićne pjesme i veselimo se iščekivanju Božića, danu Isusova rođenja. Darovi definitivno nisu najvažniji. Oni su su znak pažnje i uvijek uveseljavamo jedni druge sitnicama.

Što će vaše dečke iznenaditi pod borom?
– Kako je to iznenađenje, neka zasad ostane tajna!


Asocijacije

ljubav - MOJA OBITELJ
brak - POŠTOVANJE
seks - STRAST
glazba - MOJ ŽIVOT
putovanje - AVANTURA
mobitel - POTREBE
sms - MASLINE
noć - INSPIRACIJA
jutro - NOVI DAN
prijatelji - DRUŽENJE
stres - OKOLINA
novac - POTREBA
moć - USPJEH

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije