Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preslatki su

Štene haskija i mačka pobili su teoriju o neprijateljstvu pasa i mačaka!

Instagram
15.01.2020.
u 15:03

Psić Raven i mačkica Woodhouse nerazdvojni su, a ono što njihovu priču čini još posebnijom je činjenica da je Raven sam odabrao da Woodhouse bude njegova cimerica.

Vlasnica Christina otkrila je na Instagramu da je odvela svog psića Ravena u azil za životinje u Teksasu da joj pomogne izabrati mačku, piše 9GAG.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Raven je upoznao četiri mačke koje su bile tek nekoliko tjedana stare, a odabrao je baš Woodhouse. Odmah su se 'kliknuli' kako kaže vlasnica i od tada su nerazdvojni. Još jedna preslatka stvar je da su im rođendani tek nekoliko tjedana razlike.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Najviše vole provoditi dane ležeći zajedno na sofi. "Uvijek sam željela psa i mačku za kućne ljubimce koji će odrasti zajedno. To mi je nekako bio životni cilj. Savršeni su zajedno, iako se sada više ne maze kao kad su bili skroz mali."

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Pogledajte u videu kako je izgledalo prvo natjecanje u šišanju pasa:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar maxist
maxist
15:37 15.01.2020.

udomil bi ih sve tri..........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije