Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milena Pleško i agencija Aglaia

Slovenska poduzetnica spaja samce željne ljubavi, a ovo ljeto organizira i gay krstarenja po Jadranu

Instagram/@Milena Pleško
23.05.2023.
u 14:30

Krstarenje počinje 10., a završava 17. lipnja i cijelo je isplanirano kroz zanimljivo vođeno upoznavanje, najavila je Pleško skoru gay turneju po Dalmaciji u režiji njene matchmaking agencije 'Aglaia'.

Slovenska poduzetnica Milena Pleško osnivačica je i vlasnica agencije Aglaia, prve certificirane agencije za matchmaking u Sloveniji. Riječ je o agenciji koja se bavi spajanjem samaca u potrazi za ljubavi i partnerom, za što je Pleško ideju i znanje donijela iz Velike Britanije, a od nedavno osim u rodnoj Sloveniji spaja ljude i po Hrvatskoj. Ova se stručnjakinja za partnerstva od većine u toj branši razlikuje po tome što dosta radi na i povezivanju heteroseksualnih parova i što je brojne svoje aktivnosti usmjerila na homoseksualnu zajednicu i ponudu stručnih sadržaja gay populaciji i istospolnim parovima.

"Sukladno vremenu u kojemu živimo nudim jedan sasvim novi pristup povezivanja samaca i to kroz profesionalnu uslugu i aktivnosti, sve isključivo osobnoj razini. Bez obzira je li riječ o hetero ili homoseksualnim osobama, moja je misija jasna - pružiti visokokvalitetne usluge ozbiljnim ženama i muškarcima koji žele kvalitetan partnerski odnos. Usluge koje nudim etablirane su diljem Europske unije, a osobno poznajem svakog svog klijenta, kao i njegov životni stil, želje, očekivanja… U procesu stvaranja partnerstva s drugom osobom ja kao stručnjakinja potičem i savjetujem, pomažem i pružam podršku kako bi spajanje uspjelo, a model spajanja temelji se na jedinstvenoj mješavini psiholoških principa i profesionalnih savjeta, što mi omogućuje da točno identificiram vrijednosti i ciljeve", objasnila je poduzetnica što točno njezin posao podrazumijeva.

VEZANI ČLANCI:

"U procesu 'spajanja' među klijentima se biraju oni najprikladniji, koji što bliže zadovoljavaju najstrože zahtjeve naručitelja", pojašnjava matchmakerica koja ovo ljeto preko svoje agencije Aglaia organizira i gay krstarenja samaca po Jadranu. "Krstarenje počinje 10., a završava 17. lipnja i cijelo je isplanirano kroz zanimljivo vođeno upoznavanje. Tu je fantastično i natjecanje u mokrim majicama, istraživanje večernjih brzih spojeva, kao i večer Otvorene pozornice gdje će naši sudionici pokazati svoje talente kroz ples, pjesmu ili neke druge scenske vještine. Planiramo i puno Limbo dancea, uz puno timskih igri u vodi. Planiramo i natjecanje u najljepšem skoku u vodu, uz posebno planiranu takozvanu kapetanske večere na kojoj ćete moći zaplesati ili kušati ukusna jela te uživati u nježnoj dalmatinskoj glazbi, iću i piću ....", najavila je za dalmatinskiportal.hr Pleško koja je svoje vještine više puta pokazala i na slovenskoj televiziji dajući savjete kao stručnjak u emisiji 'Brak na prvu', ali i u mnogim ostalim medijima, radionicama i predavanjima. 

VIDEO: Tomi (24) je napravio aplikaciju za upoznavanje, bez slika, samo s glasom: "Mislim da su druge aplikacije površne!"

Komentara 3

PU
Pulchrum
11:20 27.05.2023.

Imamo mi hrvatske poduzetnike i ljude koji sebi sami znaju pronaći partnere.

GR
Greben
21:54 23.05.2023.

Vazelin bolje djeluje na Bledu i Triglavu. -:)

SI
siny
18:10 23.05.2023.

Saljemo ciganovica da ga posluze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije