Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Suprug ju je čak 22 godine varao s njezinom majkom: 'Napravio joj je djecu, moju polubraću!'

Shutterstock
23.05.2023.
u 13:30

Zatrudnjela je sa 17 godina i tada su se preselili kod njezinih roditelja. Navodno je tada počela njihova afera

Jedna žena ostala je u šoku nakon što je DNK test otkrio da je njezin suprug imao tajnu aferu s njezinom majkom duge 22 godine. Objasnila je kako je on čak otac njezine braće blizanaca - za koje se sada zna da su njezina polubraća - nakon što su obje žene zatrudnjele u razmaku od nekoliko dana. 40-godišnjakinja kaže da joj je  uništio povjerenje u sve muškarce i potpuno uništio obitelj, piše Mirror.

"Sa svojim 39-godišnjim mužem sam od naše 15. godine. Zatrudnjela sam sa 17 i preselili smo se k mojim roditeljima. Ubrzo nakon što smo dobili najstariju kćer, vjenčali smo se i preselili na ranč mog pokojnog djeda, koji je bio odmah do kuće mojih roditelja. Moji baka i djed sagradili su kuću do mojih roditelja kad su otišli u mirovinu. Moji roditelji odlučili su nam dopustiti da živimo u ovoj kući i rekli su nam da će ovo biti moje nasljedstvo", napisala je u objavi na Redditu. 

VEZANI ČLANCI:

Ispričala je da je sve bilo savršeno, a da je njihov brak bio zaista dobar. Kupovali su jedno drugome darove i često zajedno izlazili. Međutim, cijeli njen svijet se srušio kada je vidjela supruga i svoju mamu zajedno u krevetu. Jednog dana je ušla u njihovu spavaću sobu i zatekla ih zajedno u krevetu. Njezina mama je počela vrištati da izađe što ju je još više potreslo.

- Nažalost, moja najstarija kći također je bila kod kuće u svojoj spavaćoj sobi i vidjela svoju baku kako gola trči van. Bila je shrvana. Otišla je kod moje sestre. Pitala sam muža da mi kaže istinu. Priznao mi je da ga je moja mama zavela kad smo imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Kada sam shvatila da bi moja braća blizanci i najmlađi brat mogla biti djeca mog supruga još sam se više šokirala. Sve sam ispričala svom ocu. Natjerala sam muža da prizna i moj tata je bio shrvan kada je doznao, on i moja mama su također bili zajedno od srednje škole. Izbacio ju je iz kuće i tražio DNK test za moju braću blizance i najmlađeg brata. Blizanci su biološka djeca mog supruga. Izbacila sam ga iz kuće - dodala je.

VEZANI ČLANCI:

Ona i njen otac sada pokušavaju prodati svoje kuće kako bi zajedno kupili veću nekretninu negdje drugdje. Dodala je i kako je shvatila da je njen suprug napravio dijete njoj i njenoj majci u razmaku od samo nekoliko dana.

- Iznimno sam ogorčena i ljuta na svoju majku. Moja braća blizanci, jedna od mojih sestara i cijela obitelj mog bivšeg nisu u kontaktu sa mnom i mojom djecom. Idem na terapije od siječnja, a i moje dvoje starije djece također ide na individualnu terapiju - ispričala je.

'Ljudi govore da naša ljubav nije 'prava' samo zato što je supruga zgodnija od mene'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije