Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zgodna baka

Sa 63 godine prošetala u kožnoj minici i pokazala svoju nevjerojatnu figuru: 'Ovo je sigurno najzgodnija baka'

callynalexia
11.05.2023.
u 10:30

Mnogi su bili šokirani kad su otkrili godine ove zgodne žene, a još ih je više iznenadila činjenica da je ona baka.

Nakon što je njena kćer na TikToku objavila snimku gdje isprobava njenu odjeću, 63-godišnja Cathy prozvana je 'najzgodnijom bakom ikada'. Callyn je svoju majku obukla u kratku suknju i čizme na petu te je tako otkrila njenu zadivljujuću figuru.  Naime, Cathyno tijelo izgleda poput tijela neke mlade istrenirane djevojke. Ponosna kćer napisala je uz video: 'Najzgodnija baka koju znam', prenosi The Sun.

Callynini pratitelji preplavili su komentare riječima hvale za 63-godišnju Cathy. 'Tako je prekrasna', napisao je jedan, dok je drugi dodao: 'Tvoja mama je tako cool'. Jedna je osoba čak napisala da je Cathy 'dašak svježeg zraka na TikToku'. Inače, iako mnogi misle da je TikTok namijenjen samo mlađim generacijama, zajednica starijih od 50 godina na toj je platformi sve veća. Osim što uživaju u gledanju zabavnog sadržaja, često kreiraju videe o svome životu te dokazuju da mogu biti provokativniji i zanimljiviji od mlađih TikTokera.

 

@callynalexia Hottest grandma I know😩 #fyp #mom #HolidayOREOke #63 ♬ original sound - evie

Tako, jedna starija gospođa objavljuje brojne videozapise na kojima je bez grudnjaka i govori ljudima da je nije briga što drugi misle. U jednom je videu rekla da ima više od 60 godina i da je večeras otišla u izlazak bez grudnjaka. Druga 50-godišnjakinja snimala se u teretani i objasnila kako svaki put skine grudnjak prije nego krene raditi zgibove. Također je i jedna fitness entuzijastica, starija od 50 godina, u svom TikTok videu skinula grudnjak uz rečenicu: 'Samo sam htjela vidjeti kako li napreduju leđni mišići'.

Žena priznala: 'Sa 74 godine sam u najboljoj formi života iako svake večeri jedem kekse i popijem bocu vina'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije